Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Can şarkıları ile sizlerle
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kısa bir aradan sonra müzik kayıtları ile yine sizlerleyim millet. Yalnız bu sefer kendi kanalımda, ve 1 tanesi benim bestem olarak 3 yeni kayıt ile.. Siz dostlarımdan istediğim youtube'da kanalımı takip edip, subscribe etmeniz. İyi eğlenceler.. Smile

Uzun İnce Bir Yoldayım

Sonsuzluk

Kayboldum-Kendi Bestem

Sözler :

Gün başlıyor yine,
Hayaller içinde,
Gözyaşlarım dökülüyor yere..

Seninle yaşayan,
Yanımdasın sanan,
Aşkınla hep olan benim..

Herşeyimsin benim,
Yanımda olan tek sensin.
Düşlerimin sonsuzluğunda, Seninle; KAYBOLDUM..
Hacu bi amfi ayarlasanda çalsan sololu falan bide kamerayla bir kaç video? bence fena olmaz yanında olsaydım varya .p
soyleyim şarkıyı dinlemedim sözleri güzel kafiyeli falan yarın dinlicem inşallah
İlk kez dinledim senin bu müzikleri sesin güzel Big Grin Tebrikler basarıların devamını dilerim
Sözler mükemmel. Ses mükemmel. 'Karşılıklı subscribe edilir' Big Grin
mikrofon biraz daha kaliteli olsa süper olur yada kayıt ettiğin ortam boş bi oda ses yankı yapıyor ?
Awesome Smile
Ts'de kaydettim, oda boş, mic. kulaklığın Smile Eğer böyle takip eden çok olursa daha profesyonel olarak kayıt alırım Wink
o kadar abartmaya gerek yok salonda falan sağlam bi mikrofonla kayıt alsan sonra sesi editlesen biraz daha bası artırsan stüdyo kayıt gibi olur hayran kitlen artar Big Grin
Kendi besteni çalarken ya mesaj gelmiş yada biri seni aramış dıdıdıt dıdıdıt diye ötüyor Smile
Sanatçımız Can Taş'ın uzun süredir TS3'de menejerliğini yapıyordum fakat sanatçımızın benden izinsiz şarkı söylediği için menejerliğini bırakıp sözleşmemizi fesh ediyorum. İyi günler... Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler