Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Can şarkıları ile sizlerle
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
can atla gel lan ıstanbula senı unlu yapacam gıdecez imç bloklarına kaset cıkaracagız sonra gelısı gelır surunme buralardaBig Grin
2. Şarkı çok güzel Smile

Kendi besten de fena olmamış Wink
(11-25-2011 07:58 PM)Sintexx Yazılan: [ -> ]Sanatçımız Can Taş'ın uzun süredir TS3'de menejerliğini yapıyordum fakat sanatçımızın benden izinsiz şarkı söylediği için menejerliğini bırakıp sözleşmemizi fesh ediyorum. İyi günler... Big Grin

Sen benim asıl menejerimsin. İlerideki konser ayarlamaları senden Smile
Menejer tamamda sponsor? sponsoru benim sana bide ritim gitar lazım oda benim Big Grin metallica gibi ışık şovları rammstein gibi ateş şovlarımız olacak volkanda bass gitar veya davul .p sahne şovları falan bakarsın big 4 da 5. biz oluruz .d pardon uyuya kalmışım
(11-25-2011 08:45 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]
(11-25-2011 07:58 PM)Sintexx Yazılan: [ -> ]Sanatçımız Can Taş'ın uzun süredir TS3'de menejerliğini yapıyordum fakat sanatçımızın benden izinsiz şarkı söylediği için menejerliğini bırakıp sözleşmemizi fesh ediyorum. İyi günler... Big Grin

Sen benim asıl menejerimsin. İlerideki konser ayarlamaları senden Smile

Firmamız kararını değiştirerek Can Taş ' ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Bonservis konusunda anlaşıldı yıllık ücreti 250 G1'dir.

Saygılarımızla...
|RMSS Plak|
Mete Han®
Can abi bu forumda örnek aldığım kişilerden birisisin sesinde çok güzelmiş tebrik ederim seni Wink
(11-25-2011 06:48 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]Ts'de kaydettim, oda boş, mic. kulaklığın Smile Eğer böyle takip eden çok olursa daha profesyonel olarak kayıt alırım Wink
abi sen yap warrocktr arkanda Big Grin
Çok teşekkürler SmileSmile
besteb güzel olmuş la harbi ama o eyi fazla uzatmışın Big Grin

yalnız full hd mw3 yazısının üstüne paintten yazı Big Grin birde ingilizce yazsaydın
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler