merhaba arkadaşlar android işletim sistemli kullanışlı bir cep telefonu almayı düşünüyorum dokunmatik olmasını istiyorum. Fiyat aralığım 500-600 geçmesin kullanan, bilgisi olan varsa bir kaç tane cep telefonu önerirse çok iyi olur.[blackberry-i phone dışında telefonlar]
Bu bütçeye uygun adam gibi android işletim sistemli telefon alınmaz, bütçeni biraz daha artırman lazım
karıya git birader, ne telefonu?
(11-23-2011 09:52 PM)Star Yazılan: [ -> ]Bu bütçeye uygun adam gibi android işletim sistemli telefon alınmaz, bütçeni biraz daha artırman lazım
heralde 1 2 milyarlık cep telefonu alacak değilim, 300 e bile android işletim sistemli cep telefonları var. 600 e de gayet vardır yani
(11-23-2011 09:52 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]karıya git birader, ne telefonu?
seni götürecem karıya bana gerek yok.
(11-23-2011 09:56 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ] (11-23-2011 09:52 PM)Star Yazılan: [ -> ]Bu bütçeye uygun adam gibi android işletim sistemli telefon alınmaz, bütçeni biraz daha artırman lazım
heralde 1 2 milyarlık cep telefonu alacak değilim, 300 e bile android işletim sistemli cep telefonları var. 600 e de gayet vardır yani
(11-23-2011 09:52 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]karıya git birader, ne telefonu?
seni götürecem karıya bana gerek yok.
benim düzenli bir seks hayatım olduğunu burada irdelemeye gerek yok. diğer hayatta ne olacağını net bir şekilde bilmiyoruz, bu hayattan zevk almaya bak. aşırı dincilik alıp götürür, ilahi'nin psychedelic hissi ile birlikte ot içmeye başlarsın. bu hayattan zevk almaya bak.
Uuuu hacı iphonedan aşağı telefon kullanmadığım için öneride bulanamayacağım
dip not. sucuğa para bırak ha yılbaşında gönderiyorum
Bu hayat boş ahireti düşünmek lazım her zaman Uğur bey. Sen otla kafanı bul rahatla hadi
(11-23-2011 10:01 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Uuuu hacı iphonedan aşağı telefon kullanmadığım için öneride bulanamayacağım
dip not. sucuğa para bırak ha yılbaşında gönderiyorum
kaç lira lan sucuk 10 20 ancadır

Nokia 5800 Expressmusic gibi mükemmel bir telefon varken ( Müzik özelliğini daha çok kullanıyorum ) öyle android işlemci falan ne yapacaksınız ne işe yarıyor ki o işlemciler ?