Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cep telefonu[öneri]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(11-23-2011 10:03 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]Galaxy S II

dediğin telefon 1000 tlnin altında değil ve daha çok üstünde sen bi yazdığımı oku ondan sonra yorum at
(11-23-2011 10:04 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Nokia 5800 Expressmusic gibi mükemmel bir telefon varken ( Müzik özelliğini daha çok kullanıyorum ) öyle android işlemci falan ne yapacaksınız ne işe yarıyor ki o işlemciler ?

En nihayetin de, İskandinavlardan ne zaman kötü bir mal çıkmış ulan? Nokia candır tabii. Ayrıca Turgay, Android işlemci değil, işletim sistemi.
(11-23-2011 10:04 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Nokia 5800 Expressmusic gibi mükemmel bir telefon varken ( Müzik özelliğini daha çok kullanıyorum ) öyle android işlemci falan ne yapacaksınız ne işe yarıyor ki o işlemciler ?

vallahi ben de tam bilmiyorum ne işe yaradığını ama gayet güzele benziyor bu android çok övüyorlar ve elime bir kez aldım gayet güzel gibiydi o yüzden ucuzundan bir tane kapatıyım diyorum.

(11-23-2011 10:05 PM)Özgür Kandöker Yazılan: [ -> ]Samsung galaxy serisini seviyosan http://www.ceptown.com/model/1754/samsun...-ace-s5830

ben de samsung galaxy serisi araştırıyordum ace güzel telefon onu düşündüm zaten ama ondan güzelleri de olabilir diye diyorum sanırım bu samsungların androidlerinin dokunmatikleri de güzelmiş..
(11-23-2011 10:06 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]

vallahi ben de tam bilmiyorum ne işe yaradığını ama gayet güzele benziyor bu android çok övüyorlar ve elime bir kez aldım gayet güzel gibiydi o yüzden ucuzundan bir tane kapatıyım diyorum.

bana eline birden fazla almışsın gibi geldi semih.
Ahahah Big Grin Semih valla Uğur'a yakalandın lafınla off Big Grin
kendi kendine ötüyo Smile
Uğur foruma can verir, severim kendisini takılmayın çok. Onun küfür gibi anlaşılan lafları aslında bir nevi eğlenme tarzıdır. Alıngan olmayın, gülün geçin Smile
Semih android işletim sistemini övüyorlar diyorsun da, o işletim sistemi o kadar karmaşık ki eline aldıktan sonra ne yapacağını şaşırırsın. Öyle teknoloji marketlerinde 1-2 dk ayak üstü kurcalamayla aa bu işletim sistemi güzel hem de çok seveni var diye telefon alınmaz. Yok ona uygun romları bulacaksın, yok virüs bulaştı, yok telefon hantallaştı. Ben sana android önermem, bir iki mesajına bakınca androidi sadece övüyorlar diye almak istediğin anlaşılıyor.
(11-23-2011 10:11 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]Uğur foruma can verir, severim kendisini takılmayın çok. Onun küfür gibi anlaşılan lafları aslında bir nevi eğlenme tarzıdır. Alıngan olmayın, gülün geçin Smile

Seviyorum lan seni. Can *küçüktürüçten (<3)* Uğur
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler