Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock M249 Nickel
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Beyler Ben M249 Nickel Alıcam Ama Sadece Pttden Para Yatırmayı Biliyorum Pttler Cumartesi Pazar Günleri Kapalı Oluyo M249 Ne Zaman Gidicek Bilgisi Olan Söleye Bilirmi Acill Lütfen ..
Bugun hiçbir ptt şubesi acık olmaz ama çevrende denizbank vakıfbank halkbankın bankamatikleri varsa parayı ucretsiz yatırabilirsin
laa bak xgametr de atm lerden nasıl yatıracağını açıklaması var onu bi kağıda yaz git atm önüne yatır ben ilk yaptığımda öyle yapmıştım Big Grin
tmm Big Grin ziraat ziraat bankasına yatırıcam Big Grin
ziraat veya vakıfa yatır oralar masraf almıyo Big Grin
Atm için +18 olman gerekiyor. TC Kimlik No. istiyor.
işte bunu sevmiyom Smile +18 olmassa
Kulaktan dolma bilgilerle millete yanlış bilgiler vermeyin sadece 1atm +18 tc istiyor adını hatırlamıyorum
bak yakınlarda avm varsa orda bankaların mutlaka bankamatikleri vardır denizbank halkbank vakıfbank bu 3u ucretsiz tc no.da istemiyor yoksa bile çevrede mutlaka vardır kartsız işlemle yatırırsın parayı
(11-20-2011 11:02 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Kulaktan dolma bilgilerle millete yanlış bilgiler vermeyin sadece 1atm +18 tc istiyor adını hatırlamıyorum
bak yakınlarda avm varsa orda bankaların mutlaka bankamatikleri vardır denizbank halkbank vakıfbank bu 3u ucretsiz tc no.da istemiyor yoksa bile çevrede mutlaka vardır kartsız işlemle yatırırsın parayı

Benim kuzenim vakıfbank & Garanti vb. Atm'lerden denedi. Lakin kabul etmiyor yaşı daha 16
Her bankamatik para yatirma islemi yapmiyor vakifbank sormuyor tc parabankomatikten yatirsin.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler