Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock M249 Nickel
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
tmm çok saolun beyler
Ben bugün gidip vakıf'tan yatırıcam ilk denemem olucak Nicel'i kaçırmayalım Smile
(11-20-2011 11:04 AM)unverzagt Yazılan: [ -> ]
(11-20-2011 11:02 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Kulaktan dolma bilgilerle millete yanlış bilgiler vermeyin sadece 1atm +18 tc istiyor adını hatırlamıyorum
bak yakınlarda avm varsa orda bankaların mutlaka bankamatikleri vardır denizbank halkbank vakıfbank bu 3u ucretsiz tc no.da istemiyor yoksa bile çevrede mutlaka vardır kartsız işlemle yatırırsın parayı

Benim kuzenim vakıfbank & Garanti vb. Atm'lerden denedi. Lakin kabul etmiyor yaşı daha 16

3 hafta önce oynadığım bi oyunda 270tl yatırıp garanti atm den tc girerek hesap satın aldım yaşımda 16
Ben daha dün yatırdım vakıfbanktan 20lira? yaş 17 tabi gördü parayı indirdi yaşı
Bide indirimli kaç g1 nickel?
(11-20-2011 11:02 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Kulaktan dolma bilgilerle millete yanlış bilgiler vermeyin sadece 1atm +18 tc istiyor adını hatırlamıyorum
bak yakınlarda avm varsa orda bankaların mutlaka bankamatikleri vardır denizbank halkbank vakıfbank bu 3u ucretsiz tc no.da istemiyor yoksa bile çevrede mutlaka vardır kartsız işlemle yatırırsın parayı

Benim kuzenim vakıfbank & Garanti vb. Atm'lerden denedi. Lakin kabul etmiyor yaşı daha 16

gold pren varsa 90 gunluk 912 g1 180 gunluk 1.728 g1
Harbimi iyi 90 gunluk alayım sırf zombi için giriyorum iyi olur
Vakıfbank tc kimlik no istemiyor, ziraat atmlerinin çoğunda para yatırma yeri yok. Şuana kadar gördüğüm 100 atmsinin 1 inde para yatırma yeri vardı. Vakıfbank çok hızlı işlem yapıyor, fazla bilgi de sormuyor, yok telefon numarası, yok şifre. Orayı öneririm
aldım Big Grin

xm8 10k aw geldi iyiymiş Big Grin
M249 iyi silah bide nickeli gelmiş kaçırmam hemen alıyorumWink
Tanıdığın bi' netcafe varsa ordan alabilirisin.Biraz kazık olsada işini görür.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler