Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mw3 ss'ler..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Hack mode on.

Oyun başında bi başladım şöyle oldu,
[Resim: 2011111800001.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

Sonra şöyle bitti o oyun..

[Resim: 2011111800002.jpg]

Sonra da dünya sıralamasında 10.000.'liğe oturdum. Şans oldu biraz tam 10.000 Big Grin

[Resim: 2011111800005.jpg]

Trshigekazuu benim steam id'm isteyenler eklesinler. Mission, survival ,multi oynarız keyifleniriz, zevk alırız.
Hacksin işte Smile
Can en gec 2 hafta sonra alıcam beraber oynarız insallah =)
Opk, wall hack, speed her şey var bende. War Rock'ta hack derlerdi burada diyemiyorlar Big Grin
Olur Müco. Beklerim Tongue
Oyunu kaç kişi oynuyor acaba ? cahilliğime verin bilmyrum Ss.gif
1 milyon üzeri oyuncu olduğunu biliyorum. Bunun ama şöyle söyleyim playstation,pc , xbox oyuncuları olarak ayrılıyor. Toplamda 1.5 milyona yakın oyuncusu var. Pc'de 800.000 küsur.
800.000/10.000 ? Kesin hack Big Grin
(11-18-2011 06:26 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]1 milyon üzeri oyuncu olduğunu biliyorum. Bunun ama şöyle söyleyim playstation,pc , xbox oyuncuları olarak ayrılıyor. Toplamda 1.5 milyona yakın oyuncusu var. Pc'de 800.000 küsur.

Oyun ilk 24 saatinde tüm platformlarda toplam 6.5 milyon satmış ki bunun içinde ön sipariş ve oyun çıktıktan 1 gün sonraki alımlar falan yok. 1.5 milyondan çok daha fazla online oynayanı vardır
Smile Oyun yeni çıktı millet daha havalara bakıyor haritaları kimse anlayamamış. Alışmam 1 günümü aldı Big Grin Kd 3.44 'dü düştü o hallere Big Grin Yalnız hack yok demek doğru olmaz, kullanan kerizler var aimbot ve level hacki kullanan var. Ama banlanıyorlar hemen. Report sistemi var. Açıkçası hemen ilgileniyorlar kişiler üstünde steamden report edince. Her oyununuz video olarak kaydediliyor oyunun içine, böylelikle hackleri eleyip, işlem yapmak mw3 yetkilileri için çok basit.
(11-18-2011 06:31 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Smile Oyun yeni çıktı millet daha havalara bakıyor haritaları kimse anlayamamış. Alışmam 1 günümü aldı Big Grin Kd 3.44 'dü düştü o hallere Big Grin Yalnız hack yok demek doğru olmaz, kullanan kerizler var aimbot ve level hacki kullanan var. Ama banlanıyorlar hemen. Report sistemi var. Açıkçası hemen ilgileniyorlar kişiler üstünde steamden report edince. Her oyununuz video olarak kaydediliyor oyunun içine, böylelikle hackleri eleyip, işlem yapmak mw3 yetkilileri için çok basit.

warrockta böyle olucak aslında Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler