Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mw3 ss'ler..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(11-18-2011 06:33 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(11-18-2011 06:31 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Smile Oyun yeni çıktı millet daha havalara bakıyor haritaları kimse anlayamamış. Alışmam 1 günümü aldı Big Grin Kd 3.44 'dü düştü o hallere Big Grin Yalnız hack yok demek doğru olmaz, kullanan kerizler var aimbot ve level hacki kullanan var. Ama banlanıyorlar hemen. Report sistemi var. Açıkçası hemen ilgileniyorlar kişiler üstünde steamden report edince. Her oyununuz video olarak kaydediliyor oyunun içine, böylelikle hackleri eleyip, işlem yapmak mw3 yetkilileri için çok basit.

warrockta böyle olucak aslında Smile

Mazot 1 Lira olur ,Warrock böyle olmaz
Warrock'a bu sistemin gelmesi için bu kadar oyuncusu olması lazım. O da mümkün bile değil Big Grin
İyisin iyi.
hackı atsana bana ö.m den. Big Grin
(11-18-2011 06:40 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]hackı atsana bana ö.m den. Big Grin

Hiç bekleme yollamıyor vip hackmiş 5 liradan veriyo Big Grin sabahtan beri diyrm 5 liradan aşağısı kurtarmzmış
Ben de alıcam ama chatlak keylerin fiyatını bilmiyorum bu konuda bir bilgin varmı olmadı d&r den alıcağım
Başarla sen inceleme videosunda çıkmışsınız. Big Grin
[Resim: nVDOp.jpg]
http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=1...ommentread
Ünlü oldum !
Gökmen chatlakta 40 lira key. Boşuna 160 verme. Hemen hallediyor Murat Abi orada.
adam fame :O
Gelirim belki zamanla.

Para var da, nereye harcayacağımı sana söylemiştim.

Zaman gösterecek Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler