Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eğer Warrock Sizin Olsaydı???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(11-15-2011 03:51 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]oyunu kapatırdım millet kurtulurdu bu illetten Big Grin

DOST En iyisi vallah.
Nasılsa hack yapanlar yapıyor, daha fazla kar etmek isterdim ve retail silahları sürekli cephanelikte tutardım, golddan daha üst pre çeşitleri getirirdim, yeni silahlar getirirdim
Hack ws kalkmaz bu oyundan lwl sistemi olan her oyunda hack vardır lwl sistemi kalkmalı
Hacki kaldırırım para amacım olmaz puhahaha hiç gulecegim yoktu pardonda dünyanın para babası değilsiniz oyun bu para mutlaka kazanılacak o zaman çalışanlara ne vericen ret mi? hackide kaldıramazsınız ea ve dice nin yaptığı bir oyunda bile hack yapılabiliyorsa ki bu 2şirket 1oyun ustunde yıllarca çalışır warrock k2nin k2 aynı anda kaç oyun yönetiyor? 8? 9? dahada çıkarıyor hepsine aynı ilgiyide gosteremiyor nasıl önleyecek?
ha ben olsam her oyun için farklı takımlar oluşturup kaliteli bilgisayar mühendisleri alırım
Kendime 100 lvl çaryapardım bütün silahlardan sınırsız koyardım sınırsız pre sınırsız dinar vs. vs. Smile
(11-15-2011 04:03 PM)Body Count Yazılan: [ -> ]WarRock benim olsaydı,kesinlikle oyudaki hack,bug ve benzeri şeyleri kaldırırdım.Oyunda illagel bir şey kalmıyacak hâle getirdikten sonra,oyunu para kazanmak için değilde daha çok oyunculara zevk ve vakit geçirmek için ideâl bir oyun hâlini almasını sağlardım. (:

bu sölediklerini yapmak icin para lazım ama
k2 gibi yapmıyacağım belli Big Grin

ama para kazanıyorsam yani ben bu oyundan bi ekmek yiyorsam elimden geldiği kadar oyuncuların zevk alması için uğraşırdım diye düşünüyorum fakat o zamanki ruh halim nasıl olur bilemem :F
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler