Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eğer Warrock Sizin Olsaydı???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet arkdaşlar oyuna bakıyorum afedersinizde bi halt yok ben bu konuyu açmak istedim biraz yaratıcı düşüncelerimi devreye sokalım ve warrock sizin olsaydı oyunda ne gibi değişiklikler yapardınız ne gibi açıkları kapatırdınız Smilebeyfendi
oyunu kapatırdım millet kurtulurdu bu illetten Big Grin
Ben warrock u eskı halıne getırırdım yanı beta haline.
WarRock benim olsaydı,kesinlikle oyudaki hack,bug ve benzeri şeyleri kaldırırdım.Oyunda illagel bir şey kalmıyacak hâle getirdikten sonra,oyunu para kazanmak için değilde daha çok oyunculara zevk ve vakit geçirmek için ideâl bir oyun hâlini almasını sağlardım. (:
güzel düşünceler beyler devamını bekliyorum Big Grin
Kapatırdım
(11-15-2011 04:03 PM)Body Count Yazılan: [ -> ]WarRock benim olsaydı,kesinlikle oyudaki hack,bug ve benzeri şeyleri kaldırırdım.Oyunda illagel bir şey kalmıyacak hâle getirdikten sonra,oyunu para kazanmak için değilde daha çok oyunculara zevk ve vakit geçirmek için ideâl bir oyun hâlini almasını sağlardım. (:

afedersin ama bi poh yapamazsın çok açık ve net bir şey.
(11-15-2011 04:59 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(11-15-2011 04:03 PM)Body Count Yazılan: [ -> ]WarRock benim olsaydı,kesinlikle oyudaki hack,bug ve benzeri şeyleri kaldırırdım.Oyunda illagel bir şey kalmıyacak hâle getirdikten sonra,oyunu para kazanmak için değilde daha çok oyunculara zevk ve vakit geçirmek için ideâl bir oyun hâlini almasını sağlardım. (:

he bide o kadar parayı gördükten sonra k2 gibi saçmalamaya başlarsın para tuzağı haline gelir oyun Smile
shift+delete

mission completed Smile
(11-15-2011 04:59 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]

Oyun benim değil mi kardeşim (: Allahım ya Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler