Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 922 adet misafir :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Şimdi baktımda uye sayısından kat ve kat fazlası kadar misafirimiz var 922 adet benim anlamadığım bu insan zaatı alileri neden üye olmuyor konularda görünmüyor zaten ne yapıyorlar anlamıyorum.
tamamen görünmez yapılmalı forum misafir gelecek üye olacak Big Grin
Giriş yapmasan da konuları görebiliyorsun
bence üyelik alsınlar daha güzel Smile
Harbi he bende farkettim Big Grin
Şöyle bişeyde oluyor, nedense bilgisayar bu sitede otomatik girmiyor, misafir giriyor, şifreyi kendim giriyom Big Grin kaydetmiyor Big Grin
(11-11-2011 11:42 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Giriş yapmasan da konuları görebiliyorsun

Evet.Bu sistem değişirse iyi olur bence
Nasıl ya? uye olmadan mesajlar görunuyomu ? konular gorunuyoda mesajlar gorunmuyor diye biliyorum e kapatılsın o zaman?
(11-11-2011 11:55 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Nasıl ya? uye olmadan mesajlar görunuyomu ? konular gorunuyoda mesajlar gorunmuyor diye biliyorum e kapatılsın o zaman?

Görünüyor mesajda konuda Smile
(11-11-2011 11:48 PM)Star Yazılan: [ -> ]Şöyle bişeyde oluyor, nedense bilgisayar bu sitede otomatik girmiyor, misafir giriyor, şifreyi kendim giriyom Big Grin kaydetmiyor Big Grin

Eskiden giriyordum hesabım açık oluyordu artık kapanıyor.Siteye girerken kullanıcı adı şifre giriyorum.Hatta bazen üşengeçlikten misafir olarak bakıyorum konulara Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler