Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 922 adet misafir :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(11-11-2011 11:56 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]
(11-11-2011 11:48 PM)Star Yazılan: [ -> ]Şöyle bişeyde oluyor, nedense bilgisayar bu sitede otomatik girmiyor, misafir giriyor, şifreyi kendim giriyom Big Grin kaydetmiyor Big Grin

Eskiden giriyordum hesabım açık oluyordu artık kapanıyor.Siteye girerken kullanıcı adı şifre giriyorum.Hatta bazen üşengeçlikten misafir olarak bakıyorum konulara Big Grin

Hakkaten,bazenleri bende acele bi işim varsa misafir olarak bakıp çıkıyorum Big Grin
Şunlar üye olsa ne güzel olur zaten çevrimiçi üye rekoru 537 Smile
eskiden 1500 kişi görüyorum düştükçe düşüyor..
Konularda,mesajlarda görünüyor metecim. O yüzden üye olma gereği sadece bir soru sormak istediğinde duyuyor insanlarSmile
Aynen giriş yapmadan görebiliyorsun bencede üye olsunlar Big Grin bende ilk başta olmamıştım şimdi bak 13 repim var Big Grin obaaaaa
(11-12-2011 02:29 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Aynen giriş yapmadan görebiliyorsun bencede üye olsunlar Big Grin bende ilk başta olmamıştım şimdi bak 13 repim var Big Grin obaaaaa

13 uğursuzluk getirir, sana verdiğim repi siliyim Big Grin
(11-11-2011 11:56 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]
(11-11-2011 11:48 PM)Star Yazılan: [ -> ]Şöyle bişeyde oluyor, nedense bilgisayar bu sitede otomatik girmiyor, misafir giriyor, şifreyi kendim giriyom Big Grin kaydetmiyor Big Grin

Eskiden giriyordum hesabım açık oluyordu artık kapanıyor.Siteye girerken kullanıcı adı şifre giriyorum.Hatta bazen üşengeçlikten misafir olarak bakıyorum konulara Big Grin

bende direk giriyo

Sherlock

Google' dan geliyor o misafirler. Siz üye olur muydunuz ki :/
(11-12-2011 04:01 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Google' dan geliyor o misafirler. Siz üye olur muydunuz ki :/

Ben olmazdım, cevabımı alıp çıkardım
(11-12-2011 04:01 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Google' dan geliyor o misafirler. Siz üye olur muydunuz ki :/

hocam forumu misafirlere kapatma olayını yapsanız ya hiç olmazsa üye sayımız artar Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler