SS lerdeki bir önceki dostlukta karşı taraf oyuncları yaşları küçük ve hack kullandılar. Bende gıcıklığına hack açtım . Bunun yanlış bir şey olduğunuda biliyorum . Ama insan sinir olduğu zaman her şeye katlanır . Hacki kapadım . Rain'ler ile dostluk aldık . Tak vurdular tak vurdular . Oyundan çıkmadığım için hack açıktı . 3. ve 4. maçlarda hacki kullandım . Ben o hacki kullanmasam bişey değişmezdi . SS'leride foruma verince hacke çıktı admız . Daha öncelerden WarRockTR'de yetkiliydim . Neyin ne oldunu biliyorum . Beni banlayan kişi banlamakta haklı . Çünkü kim olsa bunu yapardı . Ne kadar emeğim geçtini Emekrar üyeler bilir . Hack açtığımı kabul ediyorum ve WarRock alminden Özür Diliyorum . WarRock ile aram kalmadı . Ama çok çok sonra kendime temiz bir sayfa açarak devam edebilirim . Forumlardaki banlarımın açılmasını istiyorum . Eskisi gibi olaçağım . Benim için en önce Saygı ve Ortam gelir . oyun herzaman arka plandadır .Yaptım hatadan dolayı tekrar tekrar özür diliyorum . Banım açılmazsada canınız sağolsun

Ben yaptım hatanın farkındayım .
Murat ama yanlış bir kere yapılır, sen bunu hesabım çalındı bahanesiyle powerlevel yaparak hack kullandın ve suçunu inkar ettin. Normal oynaman gerektiği yerde bir daha hack kullandın. Sen o sitedede yardımcı yöneticisin, başka insanlara örnek olman gerektiği yerde hack kullanıyorsun. Hadi hacki boşver, onun yerine küfür et, sinirini öyle geçir ama hackle insanların hakkını çalıyorsun.
Saygı dostluk diyorsun önce kendine saygısı olmalı insanın hadi oyunda hack actın kullandın yada kullanmadın dostluktadami hack açılır ? Not diyorsunki eski dostlukta hack actılar bende actım oyunu kapamadan hack açılıyormu ? Desene hacksiz oyuna girmiyorum egomu tatmin etmek icinde boş zamanlarımda ifşa yapıyorum
(11-10-2011 08:16 PM)Star Yazılan: [ -> ]Murat ama yanlış bir kere yapılır, sen bunu hesabım çalındı bahanesiyle powerlevel yaparak hack kullandın ve suçunu inkar ettin. Normal oynaman gerektiği yerde bir daha hack kullandın. Sen o sitedede yardımcı yöneticisin, başka insanlara örnek olman gerektiği yerde hack kullanıyorsun. Hadi hacki boşver, onun yerine küfür et, sinirini öyle geçir ama hackle insanların hakkını çalıyorsun.
Bu WarRock aleminde . Gerek WrHiT olsun gerekse başka forum . Ticket için yardım ettiğim insanlarda . % 60'nın hesabı Pwl'den kapanmış . Oysa kendileri forumda yönetici . Bunları göz önüne aldığımız zaman . Olay değişir . Demişsinya Küfür Et . Benim hayatımda en sevmediğim şeydir . Oyunda senin annene küfür etsem hoşunamı gider?
Açıklama yapmasına izin vermezseniz insanların bu şekilde multi hesap açarlar. Belli ki o kadar profesyonel hack değil öyle olmuş olsa bir kere bu SS'i foruma koymazdı ya da hack'i kapar alırdır SS.
Murat kardeşim senin yaptığın çok büyük bir hata sonuçta insanların hakkını yiyorsun bu şekilde, kendini savunmana gerek yok bu şekilde bir savunma kabul edilmez. Sadece onlar hack değil çoğu kişi hack kullanıyor bu yüzden hack kullanan oyunculara karşı herkes hack açsa ne olur bu oyunun hali ? Oyunun nasıl döndüğünü bilen kişisin de ben çok görmüyorum sana. Şimdi millet sana "hacker" gözüyle bakıcak sanki bir kıza tecavüz ettin, sankiii kızları kaçırıp pazarladın, sankiii hırsızlık yaptın. Sonuçta oyun her ne kadar oyun olsa da o oyundaki kişilerin hakkı var, sen kendine yapıyorsun sadece

(11-10-2011 08:19 PM)Murat Kara Yazılan: [ -> ] (11-10-2011 08:16 PM)Star Yazılan: [ -> ]Murat ama yanlış bir kere yapılır, sen bunu hesabım çalındı bahanesiyle powerlevel yaparak hack kullandın ve suçunu inkar ettin. Normal oynaman gerektiği yerde bir daha hack kullandın. Sen o sitedede yardımcı yöneticisin, başka insanlara örnek olman gerektiği yerde hack kullanıyorsun. Hadi hacki boşver, onun yerine küfür et, sinirini öyle geçir ama hackle insanların hakkını çalıyorsun.
Bu WarRock aleminde . Gerek WrHiT olsun gerekse başka forum . Ticket için yardım ettiğim insanlarda . % 60'nın hesabı Pwl'den kapanmış . Oysa kendileri forumda yönetici . Bunları göz önüne aldığımız zaman . Olay değişir . Demişsinya Küfür Et . Benim hayatımda en sevmediğim şeydir . Oyunda senin annene küfür etsem hoşunamı gider?
Sen murat kara olduğuna eminmisin,
onun ipsi: 88.229.***.***
seninki: 88.252.**.**
(11-10-2011 08:17 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Saygı dostluk diyorsun önce kendine saygısı olmalı insanın hadi oyunda hack actın kullandın yada kullanmadın dostluktadami hack açılır ? Not diyorsunki eski dostlukta hack actılar bende actım oyunu kapamadan hack açılıyormu ? Desene hacksiz oyuna girmiyorum egomu tatmin etmek icinde boş zamanlarımda ifşa yapıyorum
Bu zamana kadar Murat Kara'dan Tw aldık hack çıktı adam. Böyle bir konu gördün mü forumda hiç ? Egomu tatmin etmek için iş yapmam ben.
(11-10-2011 08:22 PM)Star Yazılan: [ -> ] (11-10-2011 08:19 PM)Murat Kara Yazılan: [ -> ] (11-10-2011 08:16 PM)Star Yazılan: [ -> ]Murat ama yanlış bir kere yapılır, sen bunu hesabım çalındı bahanesiyle powerlevel yaparak hack kullandın ve suçunu inkar ettin. Normal oynaman gerektiği yerde bir daha hack kullandın. Sen o sitedede yardımcı yöneticisin, başka insanlara örnek olman gerektiği yerde hack kullanıyorsun. Hadi hacki boşver, onun yerine küfür et, sinirini öyle geçir ama hackle insanların hakkını çalıyorsun.
88.252.67.47
Kayıt IP'si: Murat Kara
88.252.67.47
Son Kullanılan IP: Murat Kara
88.252.67.47
Son Kullanılan IP: M.Kara
88.252.67.47
88.252.67.47
88.252.67.47
88.252.67.47
(11-10-2011 08:29 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ] (11-10-2011 08:22 PM)Star Yazılan: [ -> ] (11-10-2011 08:19 PM)Murat Kara Yazılan: [ -> ] (11-10-2011 08:16 PM)Star Yazılan: [ -> ]Murat ama yanlış bir kere yapılır, sen bunu hesabım çalındı bahanesiyle powerlevel yaparak hack kullandın ve suçunu inkar ettin. Normal oynaman gerektiği yerde bir daha hack kullandın. Sen o sitedede yardımcı yöneticisin, başka insanlara örnek olman gerektiği yerde hack kullanıyorsun. Hadi hacki boşver, onun yerine küfür et, sinirini öyle geçir ama hackle insanların hakkını çalıyorsun.
88.252.67.47 Kayıt IP'si: Murat Kara
88.252.67.47 Son Kullanılan IP: Murat Kara
88.252.67.47 Son Kullanılan IP: M.Kara
88.252.67.47 Mesaj: RE: Hakkımda ! Gönderen: Murat Kara
88.252.67.47 Mesaj: RE: Hakkımda ! Gönderen: Murat Kara
88.252.67.47 Mesaj: Hakkımda ! Gönderen: Murat Kara
88.252.67.47 Mesaj: RE: l3xwcronx Power Level SS Gönderen: M.Kara
Eski yöntemlerle arama yapıyoruz biz

ip numara yaz ara gelsin yok