Hakkımda !
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Hakkımda !
Konudaki Cevap Sayısı
19
Konuyu Açan Kişi
Murat Kara
Görüntülenme Sayısı
2575

Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 1 Oylar - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Hakkımda !
Murat Kara
Banned

Profil Bilgileri
Adı: xxxxxxx

Katılma Tarihi: Nov 2011

Warrock Bilgileri
Nick: xxxxxxx

K/D: xxxx

LwL: xxx

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Sniper

CQC
Hakkımda !
SS lerdeki bir önceki dostlukta karşı taraf oyuncları yaşları küçük ve hack kullandılar. Bende gıcıklığına hack açtım . Bunun yanlış bir şey olduğunuda biliyorum . Ama insan sinir olduğu zaman her şeye katlanır . Hacki kapadım . Rain'ler ile dostluk aldık . Tak vurdular tak vurdular . Oyundan çıkmadığım için hack açıktı . 3. ve 4. maçlarda hacki kullandım . Ben o hacki kullanmasam bişey değişmezdi . SS'leride foruma verince hacke çıktı admız . Daha öncelerden WarRockTR'de yetkiliydim . Neyin ne oldunu biliyorum . Beni banlayan kişi banlamakta haklı . Çünkü kim olsa bunu yapardı . Ne kadar emeğim geçtini Emekrar üyeler bilir . Hack açtığımı kabul ediyorum ve WarRock alminden Özür Diliyorum . WarRock ile aram kalmadı . Ama çok çok sonra kendime temiz bir sayfa açarak devam edebilirim . Forumlardaki banlarımın açılmasını istiyorum . Eskisi gibi olaçağım . Benim için en önce Saygı ve Ortam gelir . oyun herzaman arka plandadır .Yaptım hatadan dolayı tekrar tekrar özür diliyorum . Banım açılmazsada canınız sağolsun victory.gif Ben yaptım hatanın farkındayım .

I love WarrockTR
11-10-2011 08:07 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Star
Adam ol lann (FenerBahçe)
*

Profil Bilgileri
Adı: Ege

Katılma Tarihi: Mar 2011

Rep Puanı: 337

Warrock Bilgileri
Nick: Admin

K/D: 1

LwL: 100

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
m60
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
RE: Hakkımda !
Murat ama yanlış bir kere yapılır, sen bunu hesabım çalındı bahanesiyle powerlevel yaparak hack kullandın ve suçunu inkar ettin. Normal oynaman gerektiği yerde bir daha hack kullandın. Sen o sitedede yardımcı yöneticisin, başka insanlara örnek olman gerektiği yerde hack kullanıyorsun. Hadi hacki boşver, onun yerine küfür et, sinirini öyle geçir ama hackle insanların hakkını çalıyorsun.
11-10-2011 08:16 PM
Tüm Mesajlarını Bul
M.K
Forum Moderatörleri
Forum Moderatörleri

Profil Bilgileri
Adı: Mustafa

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 436

Warrock Bilgileri
Nick: ***

K/D: ***

LwL: ***

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
scorpion
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
Saygı dostluk diyorsun önce kendine saygısı olmalı insanın hadi oyunda hack actın kullandın yada kullanmadın dostluktadami hack açılır ? Not diyorsunki eski dostlukta hack actılar bende actım oyunu kapamadan hack açılıyormu ? Desene hacksiz oyuna girmiyorum egomu tatmin etmek icinde boş zamanlarımda ifşa yapıyorum

Bir Yıldız Daha Kaydı Gecenin Karanlığından Karanlık Geçmişe Parlayacak
11-10-2011 08:17 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Murat Kara
Banned

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Sniper

CQC
(11-10-2011 08:16 PM)Star Yazılan:  Murat ama yanlış bir kere yapılır, sen bunu hesabım çalındı bahanesiyle powerlevel yaparak hack kullandın ve suçunu inkar ettin. Normal oynaman gerektiği yerde bir daha hack kullandın. Sen o sitedede yardımcı yöneticisin, başka insanlara örnek olman gerektiği yerde hack kullanıyorsun. Hadi hacki boşver, onun yerine küfür et, sinirini öyle geçir ama hackle insanların hakkını çalıyorsun.

Bu WarRock aleminde . Gerek WrHiT olsun gerekse başka forum . Ticket için yardım ettiğim insanlarda . % 60'nın hesabı Pwl'den kapanmış . Oysa kendileri forumda yönetici . Bunları göz önüne aldığımız zaman . Olay değişir . Demişsinya Küfür Et . Benim hayatımda en sevmediğim şeydir . Oyunda senin annene küfür etsem hoşunamı gider?

I love WarrockTR
11-10-2011 08:19 PM
Tüm Mesajlarını Bul
bozkartal
Tuğgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Semih

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 454

Warrock Bilgileri
Nick: bozkarttal

K/D: 1.20

LwL: 41

Clan: ....

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Açıklama yapmasına izin vermezseniz insanların bu şekilde multi hesap açarlar. Belli ki o kadar profesyonel hack değil öyle olmuş olsa bir kere bu SS'i foruma koymazdı ya da hack'i kapar alırdır SS.

Murat kardeşim senin yaptığın çok büyük bir hata sonuçta insanların hakkını yiyorsun bu şekilde, kendini savunmana gerek yok bu şekilde bir savunma kabul edilmez. Sadece onlar hack değil çoğu kişi hack kullanıyor bu yüzden hack kullanan oyunculara karşı herkes hack açsa ne olur bu oyunun hali ? Oyunun nasıl döndüğünü bilen kişisin de ben çok görmüyorum sana. Şimdi millet sana "hacker" gözüyle bakıcak sanki bir kıza tecavüz ettin, sankiii kızları kaçırıp pazarladın, sankiii hırsızlık yaptın. Sonuçta oyun her ne kadar oyun olsa da o oyundaki kişilerin hakkı var, sen kendine yapıyorsun sadeceSmile
(Bu Mesaj 11-10-2011 08:21 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : bozkartal.)
11-10-2011 08:21 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Star
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
m60
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(11-10-2011 08:19 PM)Murat Kara Yazılan:  
(11-10-2011 08:16 PM)Star Yazılan:  Murat ama yanlış bir kere yapılır, sen bunu hesabım çalındı bahanesiyle powerlevel yaparak hack kullandın ve suçunu inkar ettin. Normal oynaman gerektiği yerde bir daha hack kullandın. Sen o sitedede yardımcı yöneticisin, başka insanlara örnek olman gerektiği yerde hack kullanıyorsun. Hadi hacki boşver, onun yerine küfür et, sinirini öyle geçir ama hackle insanların hakkını çalıyorsun.

Bu WarRock aleminde . Gerek WrHiT olsun gerekse başka forum . Ticket için yardım ettiğim insanlarda . % 60'nın hesabı Pwl'den kapanmış . Oysa kendileri forumda yönetici . Bunları göz önüne aldığımız zaman . Olay değişir . Demişsinya Küfür Et . Benim hayatımda en sevmediğim şeydir . Oyunda senin annene küfür etsem hoşunamı gider?

Sen murat kara olduğuna eminmisin,
onun ipsi: 88.229.***.***
seninki: 88.252.**.**
11-10-2011 08:22 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Murat Kara
Banned

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Sniper

CQC
(11-10-2011 08:17 PM)M.K Yazılan:  Saygı dostluk diyorsun önce kendine saygısı olmalı insanın hadi oyunda hack actın kullandın yada kullanmadın dostluktadami hack açılır ? Not diyorsunki eski dostlukta hack actılar bende actım oyunu kapamadan hack açılıyormu ? Desene hacksiz oyuna girmiyorum egomu tatmin etmek icinde boş zamanlarımda ifşa yapıyorum

Bu zamana kadar Murat Kara'dan Tw aldık hack çıktı adam. Böyle bir konu gördün mü forumda hiç ? Egomu tatmin etmek için iş yapmam ben.

I love WarrockTR
11-10-2011 08:23 PM
Tüm Mesajlarını Bul
MetinKandemir
Admin
Admin

Profil Bilgileri
Adı: MetinKANDEMİR

Katılma Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 782

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: -

LwL: -

Clan: -

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
Battle Group
(11-10-2011 08:22 PM)Star Yazılan:  

88.252.67.47 Kayıt IP'si: Murat Kara
88.252.67.47 Son Kullanılan IP: Murat Kara
88.252.67.47 Son Kullanılan IP: M.Kara
88.252.67.47 Mesaj: RE: Hakkımda ! Gönderen: Murat Kara
88.252.67.47 Mesaj: Hakkımda ! Gönderen: Murat Kara
88.252.67.47 Mesaj: RE: l3xwcronx Power Level SS Gönderen: M.Kara

[Resim: sRYzZ8O.png]
11-10-2011 08:29 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Murat Kara
Banned

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Sniper

CQC

Kimim ben ?

I love WarrockTR
11-10-2011 08:30 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Star
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
m60
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(11-10-2011 08:29 PM)Metin Kandemir Yazılan:  

88.252.67.47 Kayıt IP'si: Murat Kara
88.252.67.47 Son Kullanılan IP: Murat Kara
88.252.67.47 Son Kullanılan IP: M.Kara
88.252.67.47 Mesaj: Hakkımda ! Gönderen: Murat Kara
88.252.67.47 Mesaj: RE: l3xwcronx Power Level SS Gönderen: M.Kara

Eski yöntemlerle arama yapıyoruz biz Big Grin ip numara yaz ara gelsin yok Big Grin
11-10-2011 08:35 PM
Tüm Mesajlarını Bul
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Hakkımda Tontonum Tontonum 0 1,395 09-23-2014 06:11 PM
Son Mesaj: Tontonum
  Hakkımda ... Yusuf B. 5 2,301 11-13-2012 03:05 PM
Son Mesaj: M.K
  Hesabım Hakkımda NewCenk 5 2,314 10-05-2012 10:16 PM
Son Mesaj: Bob Marley
  Hakkımda :) Mihawk 17 4,332 09-26-2012 10:53 PM
Son Mesaj: 0xqreenn
  Hakkımda-x0nekingle Alakam x0neking 6 1,992 09-07-2012 10:32 AM
Son Mesaj: Knight

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай