11-10-2011, 08:24 PM
11-10-2011, 08:48 PM
Varsa başka kendini ifşa etsin şimdiden daha sonra daha fazla küfür eder insanlar arkasından.(''Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.'')
Bu arada hackin nesine söz vericeksin ki.Sen diyorsun aramızda takılmış tamam da Owner sence onla konusmadan mı banlamıstır adamın forumunda yetkili.Düşünmeden konusmadan bir iş yapmaz heralde gereken söz tanınmıstır ve konu öyle acılmıstır diye düşünüyorum.Tabi ki ne owneri ne de onu tanıyorum sadece bir düşünce.
Ayrıca o eflatun05 midir nedir hala devam ediyor daha bayramda gireyim dedim durmamıs yani ve de bu unverzagt mı ne yanındaydı
Bu arada hackin nesine söz vericeksin ki.Sen diyorsun aramızda takılmış tamam da Owner sence onla konusmadan mı banlamıstır adamın forumunda yetkili.Düşünmeden konusmadan bir iş yapmaz heralde gereken söz tanınmıstır ve konu öyle acılmıstır diye düşünüyorum.Tabi ki ne owneri ne de onu tanıyorum sadece bir düşünce.
Ayrıca o eflatun05 midir nedir hala devam ediyor daha bayramda gireyim dedim durmamıs yani ve de bu unverzagt mı ne yanındaydı

11-10-2011, 09:46 PM
(11-10-2011 08:48 PM)RushTime Yazılan: [ -> ]Varsa başka kendini ifşa etsin şimdiden daha sonra daha fazla küfür eder insanlar arkasından.(''Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.'')
Arkadaşım eflatun05 ile aynı odada olmam benim hack olduğumu göstermez. Garip garip anlamsız anlamsız düşüncelere kapıliyorsunuz. O zaman şöyle bir örnek verelim bu olaya ; Eflatun05 ile bilmem ne aynı odada o kesinlikle hacktir.Nickini falan bilmem ama oyunda seni vuran birine direk hack damgasını koyabiliyorsan yazık sana
11-10-2011, 11:51 PM
yazık abi ya bide hack kullananların ölmesini anlıyamıyorum
abi kullanıyorsun bari ölme
abi kullanıyorsun bari ölme11-11-2011, 12:01 AM
wrye devam etseydım benımde hackım meydana cıkacaktıD: ıyıkı bırakmısım
Sherlock
11-11-2011, 02:27 AM
O--<---<
Toprak plz.
Toprak plz.