Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Murat Kara/ M.Kara Hacker.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Adam açık beyler
(11-10-2011 07:20 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]
(11-10-2011 07:17 PM)unverzagt Yazılan: [ -> ]Ben görmedim böyle bir şey Ss.gif

Yalnız senin eflatun da aynı şekilde banlandı Smile

Benim eflatunla alakam yok.Daha öncede söylemiştim. Yine söylüyorum hiçbir zaman hack kullanmadım kullanmayacağım.Ama sen yinede devam et.
http://forum.warrocktr.com/Konu-TurkMary...#pid284969

Kardeşim demiştin de ondan diyorum. Ben senin şahsına hack demedim ki zaten. Benim demek istediğim ben böyle bir şey görmedim yazmışsın o yüzden dedim Big Grin
Tamam doğrudur. Sana ben de hak veriyorum. Kınıyorum onu tabiki de. Ama hiçbir ilgim yok o kendi oynuyor, ilgilenmiyorum. Smile
E tamam da bu kadar safça davranamaz ya Ss.gif
Keşke banlamadan önce ne olursa olsun kendisine bir söz hakkı verseydiniz. En azından iyi kötü 2 cümle etmesine izin verseydiniz. Banlamak en kolayıdır. En azından bunca zaman buralarda takılmış, iyi kötü tanıdığımız biridir kendisi, bir iki kelime etmesine izin vermenizi önerirdim.
Vay be adama bak Big Grin Koynumuzda anaconda beslemişiz resmen
Bu eleman onceleri sürekli hack ifşası yapardı Can'da onun ifşasını yapmıştı pek gündemde kalmamıştı şimdide alenen hack acıyor eski mod hack çıktı iyimi
(11-10-2011 07:43 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Keşke banlamadan önce ne olursa olsun kendisine bir söz hakkı verseydiniz. En azından iyi kötü 2 cümle etmesine izin verseydiniz. Banlamak en kolayıdır. En azından bunca zaman buralarda takılmış, iyi kötü tanıdığımız biridir kendisi, bir iki kelime etmesine izin vermenizi önerirdim.

Turgay haklı sonuna kadar. Her ne kadar hack kullanmışta olsa sonuçta insan hemen banlamamalıydınız belki bir şeyler söylerdi, ama ne yazık ki biz böyleyiz bir insanı hemen cezalandırmaya meyilliyiz.
(11-10-2011 07:43 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Keşke banlamadan önce ne olursa olsun kendisine bir söz hakkı verseydiniz. En azından iyi kötü 2 cümle etmesine izin verseydiniz. Banlamak en kolayıdır. En azından bunca zaman buralarda takılmış, iyi kötü tanıdığımız biridir kendisi, bir iki kelime etmesine izin vermenizi önerirdim.

katılıyorum Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler