11-04-2011, 03:45 PM
arkadaslar sizin bilginiz disinda gelisen olaylar var adami ozelden uyarmama ragmen devam etti ve 2 - 3 ay onceki skor rekorlarina post atti hem kalici ceza almadi 3 gun ...
(11-03-2011 09:49 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]uyarı yeterdi bence
istersen 1 yıl önceki konuya mesaj atsın fark etmez anlatmak istediğimi umarım anlayan anlamıştır.(11-04-2011 03:45 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]arkadaslar sizin bilginiz disinda gelisen olaylar var adami ozelden uyarmama ragmen devam etti ve 2 - 3 ay onceki skor rekorlarina post atti hem kalici ceza almadi 3 gun ...
(11-04-2011 04:18 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]uyarı yeterdi bence diyosunuz da arkadaşlar uyarı dediğiniz şey 2 saniyelik bir şey ama bu uyarı veyahut ban verildiği takdirde bu üye forumdan yeterince uzak kalacak ve soğuyacak bu şekilde birden çok üyeye olduğu zaman ister istemez forum kalitesi düşecek. tamam kurallara uymayanları uyarmak, neyin ne olduğunu anlatmak lazım fakat bunu uyarı puanı veya ban vererek değil de tatlı bir dil ile anlatmak daha mantıklı geliyor banaistersen 1 yıl önceki konuya mesaj atsın fark etmez anlatmak istediğimi umarım anlayan anlamıştır.
(11-04-2011 05:16 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Burak, iyi güzel yazıyorsun hoş yazıyorsun da, ister 1 ay ister 1 yıl ister 3 yıl önceki konu olsun. Forum kuralları içinde önceki konulara cevap yazılamaz kuralı yok. Rekorlar Albümü ne bakan kişi beğendiği skorlara yorum yapabilir. Sonuçta forumumuzda post kasmayı engelleyici bir süre dilimi var. Kişi bekleyip , inceleyip yorum atabilir. Ben inceledim adamın kastığı bir post yok. Evet yaptığı " post atmak" kasmak değil. Manisalı vardı onunki post kasmaktı. Ama ben şimdi çıkıp 1 yıl önceki 10 konuya mesaj atarsam kimsenin beni yargılama yetkisi yok. Kimin post kasıp kasmadığı belli. Verilen karar yanlış. Ban en son karar olmalı , bu adamın bir aşağılaması, küfürü, hakareti yok. 40 küsur mesajı olan adam post kassın kasmasın bir şey olmaz zaten. Post olduğu düşünüldüğü mesajlar silinebilir. +3 uyarı puanı verilebilir 1 haftalık. Devam ederse +3 sabit uyarı ardından 3 gün ban verilebilir. Demek istediğimiz bu. Yeni kayıt olan biri için bile böyle banlar uygulayamayız. Çünkü çok var bunu yapan 2 gün önce bile gördüm. Böyle zaten sönük olan üye aktifliğini daha da söndürürüz. Bu tür aksiyonlara gerek yok bence.
(11-04-2011 05:31 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Bahsi geçen üyenin banını kaldırdım, biraz ağır olmuş bu ceza. Mesajları konuyla alakalı, gidipte alakasız şeyler yazmamış sonuçta ama yine de bu kadar sık aralıklarla mesaj atması forum ana sayfasında kirlilik yapıyor. ÖM ile gerekli bilgiyi verdim kendisine. Eğer ki yapılmaması gereken bir şey yaparsa tekrar el atılır.
(11-04-2011 06:58 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ](11-04-2011 05:16 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Burak, iyi güzel yazıyorsun hoş yazıyorsun da, ister 1 ay ister 1 yıl ister 3 yıl önceki konu olsun. Forum kuralları içinde önceki konulara cevap yazılamaz kuralı yok. Rekorlar Albümü ne bakan kişi beğendiği skorlara yorum yapabilir. Sonuçta forumumuzda post kasmayı engelleyici bir süre dilimi var. Kişi bekleyip , inceleyip yorum atabilir. Ben inceledim adamın kastığı bir post yok. Evet yaptığı " post atmak" kasmak değil. Manisalı vardı onunki post kasmaktı. Ama ben şimdi çıkıp 1 yıl önceki 10 konuya mesaj atarsam kimsenin beni yargılama yetkisi yok. Kimin post kasıp kasmadığı belli. Verilen karar yanlış. Ban en son karar olmalı , bu adamın bir aşağılaması, küfürü, hakareti yok. 40 küsur mesajı olan adam post kassın kasmasın bir şey olmaz zaten. Post olduğu düşünüldüğü mesajlar silinebilir. +3 uyarı puanı verilebilir 1 haftalık. Devam ederse +3 sabit uyarı ardından 3 gün ban verilebilir. Demek istediğimiz bu. Yeni kayıt olan biri için bile böyle banlar uygulayamayız. Çünkü çok var bunu yapan 2 gün önce bile gördüm. Böyle zaten sönük olan üye aktifliğini daha da söndürürüz. Bu tür aksiyonlara gerek yok bence.
Can yazdıklarımı okumuyorsun galiba herneyse ben o üyeyi tatlı bir dille uyardım ama o bu uyarımı dikkate almayıp yaptığı şeye devam etti siz post atmak desenizde her neyse 1 senenin 1 ayın veya 1 haftanın rekor konularına atması benim açımdan da sorun değil ama sıradan ne kadar rekor konusu varsa hepsinde tebrik etmiş vb. cevaplar yazmış ilk baştada dediğim gibi uyarıma rağmen devam ettiği içinde uyarı puanı verdim ve 3 günlük forumdan uzaklaştırdım 1 üye böyle yaparsa bundan sonra bilmem kaç tane üye bunu yapıcaktı ve bu forumun bu günlere gelmesi herkese adil bi şekilde davranmasıdır.Örnek olarak Mr.Erşen oyun oynadığım zamanlar aynı odalarda olduğumuz vs. olduğu zamanlar çok oldu gel gelelim son zamanlarda forumda sakin durmadığı için forumdan uzaklaştırıyordum.
(11-04-2011 07:26 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ](11-04-2011 05:31 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Bahsi geçen üyenin banını kaldırdım, biraz ağır olmuş bu ceza. Mesajları konuyla alakalı, gidipte alakasız şeyler yazmamış sonuçta ama yine de bu kadar sık aralıklarla mesaj atması forum ana sayfasında kirlilik yapıyor. ÖM ile gerekli bilgiyi verdim kendisine. Eğer ki yapılmaması gereken bir şey yaparsa tekrar el atılır.
Konuların mesaj atılması forumda ne gibi kirliliğe sebep açar ? Bu kirliliği bana açıklar mısın ?
(11-04-2011 06:58 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ](11-04-2011 05:16 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Burak, iyi güzel yazıyorsun hoş yazıyorsun da, ister 1 ay ister 1 yıl ister 3 yıl önceki konu olsun. Forum kuralları içinde önceki konulara cevap yazılamaz kuralı yok. Rekorlar Albümü ne bakan kişi beğendiği skorlara yorum yapabilir. Sonuçta forumumuzda post kasmayı engelleyici bir süre dilimi var. Kişi bekleyip , inceleyip yorum atabilir. Ben inceledim adamın kastığı bir post yok. Evet yaptığı " post atmak" kasmak değil. Manisalı vardı onunki post kasmaktı. Ama ben şimdi çıkıp 1 yıl önceki 10 konuya mesaj atarsam kimsenin beni yargılama yetkisi yok. Kimin post kasıp kasmadığı belli. Verilen karar yanlış. Ban en son karar olmalı , bu adamın bir aşağılaması, küfürü, hakareti yok. 40 küsur mesajı olan adam post kassın kasmasın bir şey olmaz zaten. Post olduğu düşünüldüğü mesajlar silinebilir. +3 uyarı puanı verilebilir 1 haftalık. Devam ederse +3 sabit uyarı ardından 3 gün ban verilebilir. Demek istediğimiz bu. Yeni kayıt olan biri için bile böyle banlar uygulayamayız. Çünkü çok var bunu yapan 2 gün önce bile gördüm. Böyle zaten sönük olan üye aktifliğini daha da söndürürüz. Bu tür aksiyonlara gerek yok bence.
Can yazdıklarımı okumuyorsun galiba herneyse ben o üyeyi tatlı bir dille uyardım ama o bu uyarımı dikkate almayıp yaptığı şeye devam etti siz post atmak desenizde her neyse 1 senenin 1 ayın veya 1 haftanın rekor konularına atması benim açımdan da sorun değil ama sıradan ne kadar rekor konusu varsa hepsinde tebrik etmiş vb. cevaplar yazmış ilk baştada dediğim gibi uyarıma rağmen devam ettiği içinde uyarı puanı verdim ve 3 günlük forumdan uzaklaştırdım 1 üye böyle yaparsa bundan sonra bilmem kaç tane üye bunu yapıcaktı ve bu forumun bu günlere gelmesi herkese adil bi şekilde davranmasıdır.Örnek olarak Mr.Erşen oyun oynadığım zamanlar aynı odalarda olduğumuz vs. olduğu zamanlar çok oldu gel gelelim son zamanlarda forumda sakin durmadığı için forumdan uzaklaştırıyordum.
Mr. Erşen ile eşdeğer tutamazsın o kişiyi, o kişi sadece konulara alakalı bir şekilde mesaj atıyor fakat Mr. Erşen denen kişi insanlara hakaret ediyor, insanları rencide etmeye çalışıyor, insanlara KÜFÜR ediyor.
ama burda anlatmaya çalıştığım olay tamamen ayrıcalıksız bir forum olduğumuzu anlatmaya çalışmamdır.
ama burda anlatmaya çalıştığım olay tamamen ayrıcalıksız bir forum olduğumuzu anlatmaya çalışmamdır.