Bu adamın derdi ne ?..
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Bu adamın derdi ne ?..
Konudaki Cevap Sayısı
20
Konuyu Açan Kişi
Batuhan İ.
Görüntülenme Sayısı
3240

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Bu adamın derdi ne ?..
MetinKandemir
Admin
Admin

Profil Bilgileri
Adı: MetinKANDEMİR

Katılma Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 782

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: -

LwL: -

Clan: -

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
Battle Group
RE: Bu adamın derdi ne ?..
arkadaslar sizin bilginiz disinda gelisen olaylar var adami ozelden uyarmama ragmen devam etti ve 2 - 3 ay onceki skor rekorlarina post atti hem kalici ceza almadi 3 gun ...

[Resim: sRYzZ8O.png]
11-04-2011 03:45 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Body Count
♥Inna♥
*

Profil Bilgileri
Adı: Furkan

Katılma Tarihi: Apr 2011

Rep Puanı: 184

Warrock Bilgileri
Nick: VipCastieL

K/D: 1.17

LwL: 74

Clan: VİP

8. Slot Silahım :
silver_m249
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Engineer
M60
CQC
(11-03-2011 09:49 PM)vertualx Yazılan:  uyarı yeterdi bence

Ağır bir karar,Uyarı yeterdi bence.

[Resim: dn4y.jpg]
11-04-2011 04:12 PM
bozkartal
Tuğgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Semih

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 454

Warrock Bilgileri
Nick: bozkarttal

K/D: 1.20

LwL: 41

Clan: ....

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
uyarı yeterdi bence diyosunuz da arkadaşlar uyarı dediğiniz şey 2 saniyelik bir şey ama bu uyarı veyahut ban verildiği takdirde bu üye forumdan yeterince uzak kalacak ve soğuyacak bu şekilde birden çok üyeye olduğu zaman ister istemez forum kalitesi düşecek. tamam kurallara uymayanları uyarmak, neyin ne olduğunu anlatmak lazım fakat bunu uyarı puanı veya ban vererek değil de tatlı bir dil ile anlatmak daha mantıklı geliyor banaSmile istersen 1 yıl önceki konuya mesaj atsın fark etmez anlatmak istediğimi umarım anlayan anlamıştır.
(Bu Mesaj 11-04-2011 04:19 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : bozkartal.)
11-04-2011 04:18 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
(11-04-2011 03:45 PM)Metin Kandemir Yazılan:  arkadaslar sizin bilginiz disinda gelisen olaylar var adami ozelden uyarmama ragmen devam etti ve 2 - 3 ay onceki skor rekorlarina post atti hem kalici ceza almadi 3 gun ...

Arkadaşlar sizi biraz daha mantıklı olmaya davet ediyorum. Metin kardeşimizin uyarı + ban'ını sonuna kadar destekliyorum. Bu adamın böyle yapıp sadece uyarı vermek yeterliydi diyen üyelerimize söylüyorum şimdi

1) Bu foruma üye olan bir insanın "bebe" diye nitelendirdiğimiz ve genellikle "bebelerden" beklediğimiz bu davranışları yaparak üye olduğunu farz edersek bu oran çok azdır. Foruma üye olanların çoğu bence 15 yaşın üzerine gelmiş aklı ve mantığı yerinde insanlardır.

2) İnsan bu foruma üye olurken FORUM KURALLARIna bakarak ve forumun şartlarını bilerek üye oluyor değil mi ? E FORUM KURALLARInı okumadan üye olan bir insanın zaten buraya üye olması hata. Forum Kuralları olmadan bir forum olabilir mi ? Eğer bu kişinin akıllı ve sağlığı yerinde bi insan olarak görürsek FORUM KURALLARInı okuyarak gelmiş bir insanın bunları yapmaması lazım. Eğer çok sinirli ve özel bir durumda veya arkadaşımızın psikolojisinde birşeyler olduğunda FORUM KURALLARIna aykırı bir davranış yapmasını doğal karşılarız ve uyarı veririz tabikide.

3) Bu insanın yaptığı sadece "Olsun uyarı alırım bi dahada yapmam" demektir kısaca. Ama herkesin böyle düşündüğünü düşünürsek bu eylemlerin bütün üyeler tarafından yapıldığını görürsek zaten 1 hata yapmak 20.000 hata yapmak olacaktır ve bi daha yapmasa bu hatayı bu üyeler yinede forum alt üst olmuş çoktan forum forumluktan çıkmış olurdu.
(11-04-2011 04:18 PM)bozkarttal Yazılan:  uyarı yeterdi bence diyosunuz da arkadaşlar uyarı dediğiniz şey 2 saniyelik bir şey ama bu uyarı veyahut ban verildiği takdirde bu üye forumdan yeterince uzak kalacak ve soğuyacak bu şekilde birden çok üyeye olduğu zaman ister istemez forum kalitesi düşecek. tamam kurallara uymayanları uyarmak, neyin ne olduğunu anlatmak lazım fakat bunu uyarı puanı veya ban vererek değil de tatlı bir dil ile anlatmak daha mantıklı geliyor banaSmile istersen 1 yıl önceki konuya mesaj atsın fark etmez anlatmak istediğimi umarım anlayan anlamıştır.

Dostum zaten forumda her gün yeni insanla karşılamıyoruz/karşılaşmıyorsunuz.

Forumda 20.000 Üye olsa bile her gün bu en azından 10.000 yada 1.000 üyenin bile farklı saatlerde farklı günlerde görmek mümkün olmuyor.

20.000 Üyeye sahip bir forumun güncel konulara mesaj atıp arada sırada online olsa bile kendilerini gördüğümüz bu insanlar 100'ü geçmez.

Yani forum 20.000 Kişiye sahip olsada aslında forumu götüren ve konulara mesaj atan insan sayısı 100. Yani bu forumun gerçektende üyesi olarak görebileceğiniz 100 kişi. Bu sayının fazla olması çok küçük ihtimaldir

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

(Bu Mesaj 11-04-2011 04:55 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Cannibal Corpse.)
11-04-2011 04:53 PM
bozkartal
Tuğgeneral
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
1 kişi bile bu forum ve bu gibi forumlar için çok değerli.
(Bu Mesaj 11-04-2011 05:04 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : bozkartal.)
11-04-2011 05:03 PM
NXBoomer
Game Master
GameMaster

Profil Bilgileri
Adı: Can

Katılma Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 490

Warrock Bilgileri
Nick: Mephistopheles

K/D: 2+

LwL: 76

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Burak, iyi güzel yazıyorsun hoş yazıyorsun da, ister 1 ay ister 1 yıl ister 3 yıl önceki konu olsun. Forum kuralları içinde önceki konulara cevap yazılamaz kuralı yok. Rekorlar Albümü ne bakan kişi beğendiği skorlara yorum yapabilir. Sonuçta forumumuzda post kasmayı engelleyici bir süre dilimi var. Kişi bekleyip , inceleyip yorum atabilir. Ben inceledim adamın kastığı bir post yok. Evet yaptığı " post atmak" kasmak değil. Manisalı vardı onunki post kasmaktı. Ama ben şimdi çıkıp 1 yıl önceki 10 konuya mesaj atarsam kimsenin beni yargılama yetkisi yok. Kimin post kasıp kasmadığı belli. Verilen karar yanlış. Ban en son karar olmalı , bu adamın bir aşağılaması, küfürü, hakareti yok. 40 küsur mesajı olan adam post kassın kasmasın bir şey olmaz zaten. Post olduğu düşünüldüğü mesajlar silinebilir. +3 uyarı puanı verilebilir 1 haftalık. Devam ederse +3 sabit uyarı ardından 3 gün ban verilebilir. Demek istediğimiz bu. Yeni kayıt olan biri için bile böyle banlar uygulayamayız. Çünkü çok var bunu yapan 2 gün önce bile gördüm. Böyle zaten sönük olan üye aktifliğini daha da söndürürüz. Bu tür aksiyonlara gerek yok bence.

-
11-04-2011 05:16 PM
ErayG
Admin
Admin

Profil Bilgileri
Adı: Eray

Katılma Tarihi: Apr 2011

Rep Puanı: 836

Warrock Bilgileri
Nick: Eray

Clan: BTS

8. Slot Silahım :
camo_baret
Favori Silah :
aug
Gold Premium
Sniper
AI-AW
CQC
Bahsi geçen üyenin banını kaldırdım, biraz ağır olmuş bu ceza. Mesajları konuyla alakalı, gidipte alakasız şeyler yazmamış sonuçta ama yine de bu kadar sık aralıklarla mesaj atması forum ana sayfasında kirlilik yapıyor. ÖM ile gerekli bilgiyi verdim kendisine. Eğer ki yapılmaması gereken bir şey yaparsa tekrar el atılır.

[Resim: 76561198048273602.png]
(Bu Mesaj 11-04-2011 05:32 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : ErayG.)
11-04-2011 05:31 PM
MetinKandemir
Admin
Admin

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
Battle Group
(11-04-2011 05:16 PM)Slapnippy Yazılan:  Burak, iyi güzel yazıyorsun hoş yazıyorsun da, ister 1 ay ister 1 yıl ister 3 yıl önceki konu olsun. Forum kuralları içinde önceki konulara cevap yazılamaz kuralı yok. Rekorlar Albümü ne bakan kişi beğendiği skorlara yorum yapabilir. Sonuçta forumumuzda post kasmayı engelleyici bir süre dilimi var. Kişi bekleyip , inceleyip yorum atabilir. Ben inceledim adamın kastığı bir post yok. Evet yaptığı " post atmak" kasmak değil. Manisalı vardı onunki post kasmaktı. Ama ben şimdi çıkıp 1 yıl önceki 10 konuya mesaj atarsam kimsenin beni yargılama yetkisi yok. Kimin post kasıp kasmadığı belli. Verilen karar yanlış. Ban en son karar olmalı , bu adamın bir aşağılaması, küfürü, hakareti yok. 40 küsur mesajı olan adam post kassın kasmasın bir şey olmaz zaten. Post olduğu düşünüldüğü mesajlar silinebilir. +3 uyarı puanı verilebilir 1 haftalık. Devam ederse +3 sabit uyarı ardından 3 gün ban verilebilir. Demek istediğimiz bu. Yeni kayıt olan biri için bile böyle banlar uygulayamayız. Çünkü çok var bunu yapan 2 gün önce bile gördüm. Böyle zaten sönük olan üye aktifliğini daha da söndürürüz. Bu tür aksiyonlara gerek yok bence.

Can yazdıklarımı okumuyorsun galiba herneyse ben o üyeyi tatlı bir dille uyardım ama o bu uyarımı dikkate almayıp yaptığı şeye devam etti siz post atmak desenizde her neyse 1 senenin 1 ayın veya 1 haftanın rekor konularına atması benim açımdan da sorun değil ama sıradan ne kadar rekor konusu varsa hepsinde tebrik etmiş vb. cevaplar yazmış ilk baştada dediğim gibi uyarıma rağmen devam ettiği içinde uyarı puanı verdim ve 3 günlük forumdan uzaklaştırdım 1 üye böyle yaparsa bundan sonra bilmem kaç tane üye bunu yapıcaktı ve bu forumun bu günlere gelmesi herkese adil bi şekilde davranmasıdır.Örnek olarak Mr.Erşen oyun oynadığım zamanlar aynı odalarda olduğumuz vs. olduğu zamanlar çok oldu gel gelelim son zamanlarda forumda sakin durmadığı için forumdan uzaklaştırıyordum.

11-04-2011 06:58 PM
bozkartal
Tuğgeneral
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(11-04-2011 05:31 PM)Decoy Yazılan:  Bahsi geçen üyenin banını kaldırdım, biraz ağır olmuş bu ceza. Mesajları konuyla alakalı, gidipte alakasız şeyler yazmamış sonuçta ama yine de bu kadar sık aralıklarla mesaj atması forum ana sayfasında kirlilik yapıyor. ÖM ile gerekli bilgiyi verdim kendisine. Eğer ki yapılmaması gereken bir şey yaparsa tekrar el atılır.

Konuların mesaj atılması forumda ne gibi kirliliğe sebep açar ? Bu kirliliği bana açıklar mısın ?

(11-04-2011 06:58 PM)Metin Kandemir Yazılan:  
(11-04-2011 05:16 PM)Slapnippy Yazılan:  Burak, iyi güzel yazıyorsun hoş yazıyorsun da, ister 1 ay ister 1 yıl ister 3 yıl önceki konu olsun. Forum kuralları içinde önceki konulara cevap yazılamaz kuralı yok. Rekorlar Albümü ne bakan kişi beğendiği skorlara yorum yapabilir. Sonuçta forumumuzda post kasmayı engelleyici bir süre dilimi var. Kişi bekleyip , inceleyip yorum atabilir. Ben inceledim adamın kastığı bir post yok. Evet yaptığı " post atmak" kasmak değil. Manisalı vardı onunki post kasmaktı. Ama ben şimdi çıkıp 1 yıl önceki 10 konuya mesaj atarsam kimsenin beni yargılama yetkisi yok. Kimin post kasıp kasmadığı belli. Verilen karar yanlış. Ban en son karar olmalı , bu adamın bir aşağılaması, küfürü, hakareti yok. 40 küsur mesajı olan adam post kassın kasmasın bir şey olmaz zaten. Post olduğu düşünüldüğü mesajlar silinebilir. +3 uyarı puanı verilebilir 1 haftalık. Devam ederse +3 sabit uyarı ardından 3 gün ban verilebilir. Demek istediğimiz bu. Yeni kayıt olan biri için bile böyle banlar uygulayamayız. Çünkü çok var bunu yapan 2 gün önce bile gördüm. Böyle zaten sönük olan üye aktifliğini daha da söndürürüz. Bu tür aksiyonlara gerek yok bence.

Can yazdıklarımı okumuyorsun galiba herneyse ben o üyeyi tatlı bir dille uyardım ama o bu uyarımı dikkate almayıp yaptığı şeye devam etti siz post atmak desenizde her neyse 1 senenin 1 ayın veya 1 haftanın rekor konularına atması benim açımdan da sorun değil ama sıradan ne kadar rekor konusu varsa hepsinde tebrik etmiş vb. cevaplar yazmış ilk baştada dediğim gibi uyarıma rağmen devam ettiği içinde uyarı puanı verdim ve 3 günlük forumdan uzaklaştırdım 1 üye böyle yaparsa bundan sonra bilmem kaç tane üye bunu yapıcaktı ve bu forumun bu günlere gelmesi herkese adil bi şekilde davranmasıdır.Örnek olarak Mr.Erşen oyun oynadığım zamanlar aynı odalarda olduğumuz vs. olduğu zamanlar çok oldu gel gelelim son zamanlarda forumda sakin durmadığı için forumdan uzaklaştırıyordum.

Mr. Erşen ile eşdeğer tutamazsın o kişiyi, o kişi sadece konulara alakalı bir şekilde mesaj atıyor fakat Mr. Erşen denen kişi insanlara hakaret ediyor, insanları rencide etmeye çalışıyor, insanlara KÜFÜR ediyor.
(Bu Mesaj 11-04-2011 07:27 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : bozkartal.)
11-04-2011 07:26 PM
MetinKandemir
Admin
Admin

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
Battle Group
(11-04-2011 07:26 PM)bozkarttal Yazılan:  
(11-04-2011 05:31 PM)Decoy Yazılan:  Bahsi geçen üyenin banını kaldırdım, biraz ağır olmuş bu ceza. Mesajları konuyla alakalı, gidipte alakasız şeyler yazmamış sonuçta ama yine de bu kadar sık aralıklarla mesaj atması forum ana sayfasında kirlilik yapıyor. ÖM ile gerekli bilgiyi verdim kendisine. Eğer ki yapılmaması gereken bir şey yaparsa tekrar el atılır.

Konuların mesaj atılması forumda ne gibi kirliliğe sebep açar ? Bu kirliliği bana açıklar mısın ?

(11-04-2011 06:58 PM)Metin Kandemir Yazılan:  

Mr. Erşen ile eşdeğer tutamazsın o kişiyi, o kişi sadece konulara alakalı bir şekilde mesaj atıyor fakat Mr. Erşen denen kişi insanlara hakaret ediyor, insanları rencide etmeye çalışıyor, insanlara KÜFÜR ediyor.

Tamam biliyorum yanlış bir örnek oldu biliyorum Big Grin ama burda anlatmaya çalıştığım olay tamamen ayrıcalıksız bir forum olduğumuzu anlatmaya çalışmamdır.
Tamam biliyorum yanlış bir örnek oldu biliyorum Big Grin ama burda anlatmaya çalıştığım olay tamamen ayrıcalıksız bir forum olduğumuzu anlatmaya çalışmamdır.

(Bu Mesaj 11-04-2011 07:33 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : MetinKandemir.)
11-04-2011 07:32 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Mühendisin derdi :) ( video ) atarespect 6 2,040 06-01-2011 07:27 PM
Son Mesaj: Body Count
  cimri adamın oglu :D mfzwave 12 1,868 04-29-2011 07:24 PM
Son Mesaj: manisalı45

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай