Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kavga Ederken Ağlamak ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhaba arkadaşlar. Size bir şey danışmam gerekiyor Smile Bugün bir olay
yaşandı. Bunun üzerine biraz tartışma oldu. Sormak istediğim şey kavga
etmeden hemen önce veya kavga sırasında elim, ayağım titremeye başlıyor.
Birden ağlama hissi oluşuyor , gözüm doluyor.

Bunun sebebi nedir ?

Şunu da belirteyim. Korkuyorsun vb. şeyler yazmayın en küçük korku hissi bile söz konusu değil. Smile
o çoğu kişide olur. bende de oluyor, sinirini çıkaramadığın için o şekilde rahatlıyorsun biraz ben öyle yorumluyorum kendi kendime Big Grin ama tartışma falan olmadan direk güm kafayı vursan titremene gerek kalmazBig Grin

bi de korkuda olabilir, korku dediğim de karşındakine vurduğunda çok kötü bir şey olacağını düşünmek.
Merhamet Smile
Bünyen alışık değildir Smile Hala olur bana ağlama hissi değilde kavga sırasında böyle sanki ben değil başka biri gibi oluyorum. Kavga sonrasında da uyuduğumda veya böyle düşündüğümde gözlerimi kapadığımda kavga anında kullanabileceğim boşluklar geliyor falan ilginç Big Grin
Bendede oluyor neden olduğunu çözemedim daha Smile
çok fazla kavgaya karışmadığından yada hayatın boyunca benim gibi 1-2 kez kavga ettiğinden olablir Smile en son arkadaşım kavgaya çağırmıştı vurmaya korkmuştum çocuklara birşey olacak sonra karakol polis uğraş diye.ama sonra baktım çocuklar bizi harbi dövecek.. tabi sonra birden çoğaldılar,biz topukladık Big Grin

edit:şunuda ekleyeyim birdaha kavga edersem ne olur diye düşünmicem çünkü öyle düşününce kaybediyorum ve bir korku basıyor içimi Sad
Geçen çocuğun burnunu kanattım,acıdım sonra!

Ben kavga etmeden önce hep karşıdakine ne kadar zaraar versem diye düşünürüm.Başıma bela almıycak şekilde dövsem diye düşünürüm hep.

Bu psikoloji oluşuncada bendede göz dolması falam oluyor yani.Çok tuhaf bişe.YAni tek sende yok çoğu kişide var.

Babam falam vurduktan sonrada benim gözüm dolar mesela.Acımamasına rağmen gözüm doluyor nedense adamım
küçükken istediğin şeyleri evdekilere hep ağlayarak yaptırdığından kaynaklanabilir.Bilinç altında istemek ve ağlamak eşleşmiştir artık.Karşındakini kavga sırasında çok dövmeyi isteyince bilinç altındaki bu eşleşme açığa çıkıyor olabilir.
neden kavga ediyosunuzki? her ne olursa olsun konuşarak halletmeye çalışın kavga işi boş iş, beladan uzak durun her zaman
Bendede oluyor bazen gözüm yaslanıyor Tongue
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler