Gaz verdiniz Yazar mı olayım beyler

Bu arada arkadaş sadece yaşadıı bir olayı neden yaşadığını bizlere danışmak için konuş açtı ama bazıları anılarını anlatmaya başladı

(11-04-2011 07:29 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Bu arada arkadaş sadece yaşadıı bir olayı neden yaşadığını bizlere danışmak için konuş açtı ama bazıları anılarını anlatmaya başladı 
...ve bunuda örnekle destekleyeceğini düşünerek yaşayan birisinin görüşünü almak istediği için anlatmaya başladı
(11-03-2011 06:06 PM)H3rmonySt0ne Yazılan: [ -> ]Merhaba arkadaşlar. Size bir şey danışmam gerekiyor
Bugün bir olay
yaşandı. Bunun üzerine biraz tartışma oldu. Sormak istediğim şey kavga
etmeden hemen önce veya kavga sırasında elim, ayağım titremeye başlıyor.
Birden ağlama hissi oluşuyor , gözüm doluyor.
Bunun sebebi nedir ?
Şunu da belirteyim. Korkuyorsun vb. şeyler yazmayın en küçük korku hissi bile söz konusu değil. 
Öncelikle; Şiddet ve nefrete dayalı davranışlardan her zaman uzak durun canlar.Konu ne olursa olsun, her zaman sevgi ve saygıya dayalı bir anlayışla davranmaya özen gösterin lütfen.
Nerede olursanız olun, düzeysiz tartışmaların şiddete meyil edebileceğini aklınızdan çıkarmayın.Çok sevdiğiniz ve değer verdiğiniz dostlarınızla bile, tahmin edemeyeceğiniz sonuçlara neden olabilecek 'şiddet sarmalı' senaryoları gelişebilir.Anlık gelişen olaylar karşısında, vücudun vereceği tepkileri dizginleyebilmeniz mümkün olmasada, sevgi ve saygınızla herşeyin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın lütfen.
Korku ve kaygıya sebep olan unsurlar, vücudun 'istem dışı' refleksler geliştirmesine neden olmaktadır.Bu durum, herkes için aynı neticeleri göstermeyebilir. Tekrarlanmamış ve ilk kez karşılaşılan olaylar için her bireye ait bir 'tepki mekanizması' oluşmaktadır.Bu durum, ani bir şekilde saldırmak ya da ağlamak, titremek, konuşamamak, bayılmak şeklinde ortaya çıkabilir.
Hak ve hukukunuzun korunacağına olan güvenle; Bireysel ya da çoğunluklu bir saldırıya maruz kalacağınızı anladığınızda, bireysel bir tepki vermekten kaçının.Sorunların mutlaka çözüme kavuşacağını ve haksızlığın hukuksal olarak çözüleceğine inanarak, maruz kaldığınız olumsuzlukları 'bireysel güç ve kuvvetinizle' anında çözümlemeye kalkışmayın! Bulunduğunuz ortamı terk edin ve güvenli bir mekana sığınarak güvenlik güçlerine başvurun.
Şiddete maruz kalacağını hisseden bireyin 'şiddete başvurmadan ortamı terk etmesi' makbul olan davranış biçimidir.Hayatta olmanız ve sevdiklerinizi üzmemeniz, cehaleti ilke edinen zihniyetler karşısında bir mağlubiyet olarak görülmeyecektir.
Güzide Gençlerimize sonsuz sevgi ve saygılarımla.
çok fazla kavga etmediğinden önceden olurdu bende alışınca dayak yemeye veya atmaya gerisi kolay (: