Arkadaşlar birisi bayram 9 gün diyor birisi 5...
Tam olarak kaç gün tatil?
Ve okullar perşembe-cuma tatil mi? :/
cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba tatil perşembe cuma okul var. öyle diyenler kafasından uyduranlar, hayal kuranlar.
Semih'in dediği gibi. Perşembe Cuma'nın tatil olma durumu konuşuluyor. Olursa mükemmel olacak vize var yarın şöyle bi tatili hak ettim

(11-03-2011 05:53 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Semih'in dediği gibi. Perşembe Cuma'nın tatil olma durumu konuşuluyor. Olursa mükemmel olacak vize var yarın şöyle bi tatili hak ettim 
İnşallah olmaz

can sen ben unutalım olursa liselere falan olur bizlere olmaz

Neden yahu 1 haftayı aşkın tatil olacak

Karamsar olma olum

Valla beynim şeye döndü zormuş İtalyanca

ulan ben de 1-2 vizeden 10 15 puan almak için 100 200 sayfa yazı yazıyom

benim bayramdan sonraki 2. hafta başlıcak ama hiç çalışmadım daha

@can,semih pardonda can sen ne ara çalışıyon? 2gun once char 75ti simdi level almış tabi oyuna italyanca girmiyosan ve asıl tatili siz yapıyosunuz bıktım x ten y den versinler bana roma hukukunu osmanlı hukukunu çalışayım
Perşembe ve cuma tatil değil.

(11-03-2011 06:05 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]@can,semih pardonda can sen ne ara çalışıyon? 2gun once char 75ti simdi level almış tabi oyuna italyanca girmiyosan ve asıl tatili siz yapıyosunuz bıktım x ten y den versinler bana roma hukukunu osmanlı hukukunu çalışayım
üniversiteyi kazandığın zaman o vize finallere çalışmaya başladığında görecem ben seni keşke lisede olsaydım diyecen

bence hiç üniversiteyle uğraşma git pmyo sınavlarına gir kazan polis ol 2 yıl sonra