elektro gitar çalan arkadaşlar vardır forumda amfimde mp3 çıkışı var fakat bende ona benzer bir uç yok nerden temin edebilirim bi kaç yere sordum adamlar tersleyip gonderiyolar
Yıllar sonra gelen edit: evet beyler oldu mp3ume ve kulaklığıma jack buldum 30w amp hoporlorum oldu acayip bir bass sesi var internet dunyasında tek konu bu yuzden yakında fotograf cekip koyucam konuya giren arkadaşlar uye olup benle irtibata geçebilirler elektrikçilerde mutlaka var 2side 2liraya aldım
Elektrikçilerde var jack küçültücü ondan al olur.
Pek bilgim yok ama bu soruyu elektrikçilere sorsan daha olumlu olur diye düşünüyorum
Sor bana kanka boşa okumuyoruz elektronik(görüntü ve ses hakkında her türlü soru sorabilirsiniz)

Git adam gibi de bi ucu amfiye girecek diğer ucu jag(" erkek jag "olucak dişi jag alma vermezler zaten

) girişli olacak.A rtık o jagı telefona mı mp3(ipod vb.) e mi takarsın pc yemi takarsın bilemem.
Masrafı en fazla 5tl-10tl arasıdır o kablo
Adamım ya sen ne ara uniye gittin dünki çocuktun? .d şimdi anlattıklarını anladım çok sağol 2sorum daha olucak şimdi bu kablo elektirikçi dışında alabileceğim bi yer var mı? ve kucuk jakı buyuk jaka cevirebilcek aleti gene aynı yerden alabilir miyim
(11-02-2011 07:31 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Adamım ya sen ne ara uniye gittin dünki çocuktun? .d şimdi anlattıklarını anladım çok sağol 2sorum daha olucak şimdi bu kablo elektirikçi dışında alabileceğim bi yer var mı? ve kucuk jakı buyuk jaka cevirebilcek aleti gene aynı yerden alabilir miyim
Bauhaus, koçtaş gibi yerlere bakabilirsin
(11-02-2011 07:31 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Adamım ya sen ne ara uniye gittin dünki çocuktun? .d şimdi anlattıklarını anladım çok sağol 2sorum daha olucak şimdi bu kablo elektirikçi dışında alabileceğim bi yer var mı? ve kucuk jakı buyuk jaka cevirebilcek aleti gene aynı yerden alabilir miyim
Yok kardeşim daha lisedeyim kurtuluyorum bu sene

Teknik lise okuyorum ben. Bu anlattıklarımı ses sistemi satan yerlerde,elektronik tamiri yapan dükkanlarda , elektrikcilerde çok rahat bulursun ama ses sistemi satan yerlerde sana daha çok yardım edebilirler.
Şimdi anlamadığım tek konu küçük jagı büyük jaga çevirmek ? ilk önce
buna benzer bi kablo lazım sana ama anfi için olanlar bu muydu bilemiyorum sanırım daha kalın oluyorlar bunun gibi :
![[Resim: pr_01_2507_max.jpg]](http://www.merterelektronik.com/modules/catalog/products/pr_01_2507_max.jpg)
Eyvallah metin çok saol elektrikçilere soruyum bi inşallah bulurum pc hoporloru 30w amp .d manyak olur
Bu arada telefondan giriyorum