amfi Mp3 girişi
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
amfi Mp3 girişi
Konudaki Cevap Sayısı
10
Konuyu Açan Kişi
Mete Han
Görüntülenme Sayısı
4836

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
amfi Mp3 girişi
Mete Han
Forum Moderatörleri
Forum Moderatörleri

Profil Bilgileri
Adı: Mete Han

Katılma Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 393

Warrock Bilgileri
Nick: Trshigekazu

K/D: 2.+

LwL: 70

Clan: uWc

8. Slot Silahım :
silver_m249
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
amfi Mp3 girişi
elektro gitar çalan arkadaşlar vardır forumda amfimde mp3 çıkışı var fakat bende ona benzer bir uç yok nerden temin edebilirim bi kaç yere sordum adamlar tersleyip gonderiyolar
Yıllar sonra gelen edit: evet beyler oldu mp3ume ve kulaklığıma jack buldum 30w amp hoporlorum oldu acayip bir bass sesi var internet dunyasında tek konu bu yuzden yakında fotograf cekip koyucam konuya giren arkadaşlar uye olup benle irtibata geçebilirler elektrikçilerde mutlaka var 2side 2liraya aldım

[Resim: i6076741_558935-107517112732180-1325681252-n.jpgg]
(Bu Mesaj 12-03-2011 06:39 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Mete Han.)
11-01-2011 10:57 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Asphyx
Monkey D. Luffy

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: May 2010

Warrock Bilgileri
Nick: lasphyxl

K/D: 2.xx

LwL: 21

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_scorpion
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
RE: amfi Mp3 girişi
Elektrikçilerde var jack küçültücü ondan al olur.

11-02-2011 12:40 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
llnewstarrll
| • » Krallion « • |
*

Profil Bilgileri
Adı: Ali

Katılma Tarihi: Oct 2011

Rep Puanı: 33

Warrock Bilgileri
Nick: llnewstarrll

K/D: 1.37

LwL: 75

Clan: NEW

8. Slot Silahım :
gold_m134
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Pek bilgim yok ama bu soruyu elektrikçilere sorsan daha olumlu olur diye düşünüyorum

.

[Resim: 3azUN.jpg]

-----------------------------------------------------------------------------

| • » Krallionn « • |
11-02-2011 05:57 PM
MetinKandemir
Admin
Admin

Profil Bilgileri
Adı: MetinKANDEMİR

Katılma Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 782

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: -

LwL: -

Clan: -

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
Battle Group
Sor bana kanka boşa okumuyoruz elektronik(görüntü ve ses hakkında her türlü soru sorabilirsiniz)Big Grin Git adam gibi de bi ucu amfiye girecek diğer ucu jag(" erkek jag "olucak dişi jag alma vermezler zatenBig Grin ) girişli olacak.A rtık o jagı telefona mı mp3(ipod vb.) e mi takarsın pc yemi takarsın bilemem.

Masrafı en fazla 5tl-10tl arasıdır o kablo

[Resim: sRYzZ8O.png]
11-02-2011 06:43 PM
Mete Han
Forum Moderatörleri
Forum Moderatörleri

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
silver_m249
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
Adamım ya sen ne ara uniye gittin dünki çocuktun? .d şimdi anlattıklarını anladım çok sağol 2sorum daha olucak şimdi bu kablo elektirikçi dışında alabileceğim bi yer var mı? ve kucuk jakı buyuk jaka cevirebilcek aleti gene aynı yerden alabilir miyim

11-02-2011 07:31 PM
Star
Adam ol lann (FenerBahçe)
*

Profil Bilgileri
Adı: Ege

Katılma Tarihi: Mar 2011

Rep Puanı: 337

Warrock Bilgileri
Nick: Admin

K/D: 1

LwL: 100

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
m60
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(11-02-2011 07:31 PM)Mete Han Yazılan:  Adamım ya sen ne ara uniye gittin dünki çocuktun? .d şimdi anlattıklarını anladım çok sağol 2sorum daha olucak şimdi bu kablo elektirikçi dışında alabileceğim bi yer var mı? ve kucuk jakı buyuk jaka cevirebilcek aleti gene aynı yerden alabilir miyim

Bauhaus, koçtaş gibi yerlere bakabilirsin
11-02-2011 07:33 PM
MetinKandemir
Admin
Admin

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
Battle Group
(11-02-2011 07:31 PM)Mete Han Yazılan:  Adamım ya sen ne ara uniye gittin dünki çocuktun? .d şimdi anlattıklarını anladım çok sağol 2sorum daha olucak şimdi bu kablo elektirikçi dışında alabileceğim bi yer var mı? ve kucuk jakı buyuk jaka cevirebilcek aleti gene aynı yerden alabilir miyim

Yok kardeşim daha lisedeyim kurtuluyorum bu sene Smile Teknik lise okuyorum ben. Bu anlattıklarımı ses sistemi satan yerlerde,elektronik tamiri yapan dükkanlarda , elektrikcilerde çok rahat bulursun ama ses sistemi satan yerlerde sana daha çok yardım edebilirler.

Şimdi anlamadığım tek konu küçük jagı büyük jaga çevirmek ? ilk önce [Resim: 3-5mm-Stereo-Jakli-Erkek-Disi-Ses-Kablos...6471_0.jpg]

buna benzer bi kablo lazım sana ama anfi için olanlar bu muydu bilemiyorum sanırım daha kalın oluyorlar bunun gibi :
[Resim: pr_01_2507_max.jpg]

11-02-2011 07:41 PM
Mete Han
Forum Moderatörleri
Forum Moderatörleri

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
silver_m249
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
Eyvallah metin çok saol elektrikçilere soruyum bi inşallah bulurum pc hoporloru 30w amp .d manyak olur
Bu arada telefondan giriyorum Smile

11-02-2011 10:45 PM
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
(11-02-2011 07:41 PM)Metin Kandemir Yazılan:  

Yok kardeşim daha lisedeyim kurtuluyorum bu sene Smile Teknik lise okuyorum ben. Bu anlattıklarımı ses sistemi satan yerlerde,elektronik tamiri yapan dükkanlarda , elektrikcilerde çok rahat bulursun ama ses sistemi satan yerlerde sana daha çok yardım edebilirler.

Şimdi anlamadığım tek konu küçük jagı büyük jaga çevirmek ? ilk önce [Resim: 3-5mm-Stereo-Jakli-Erkek-Disi-Ses-Kablos...6471_0.jpg]

buna benzer bi kablo lazım sana ama anfi için olanlar bu muydu bilemiyorum sanırım daha kalın oluyorlar bunun gibi :

amfiler için hangi giriş olursa olsun bu tür kablolar yoktur Mete lem sen bana sorsana olmmm yaaa Big Grin Big Grin

Öncelikle Metin kardeşim amfi-gitar ve pedal bağlantılarının olduğu kablo (jack) böyle bir yapıya ve uçlara sahiptir

[Resim: 48245_l.jpg]

[Resim: 5770730-detail-of-a-wine-red-color-elect...e-jack.jpg].

Mete ayrıca müzik marketlerinde her türlü jack ve diğer girişlerle ilgili bağlantıları temin edebilirsin. Niye tersliyorlar öyle anlamış değilim çak kafayı "hayırdır sığır adam gibi bişey sorduk" de anlamıyorsa çek kapıyı git bu kadar basit. Başka dükkana git sor Big Grin
Yalnız bende o mp3 girişi hakkında bi bilgiye sahip değilim. Sanırsam mp3'ü oraya bağlıyormuşun mp3'te parçayı çalarken gitardaki seste mp3'te çalan parçayla birlikte geliyormuş doğru mudur ?

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

(Bu Mesaj 11-02-2011 10:47 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Cannibal Corpse.)
11-02-2011 10:46 PM
MetinKandemir
Admin
Admin

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
Battle Group
(11-02-2011 10:46 PM)Cannibal Corpse Yazılan:  
(11-02-2011 07:41 PM)Metin Kandemir Yazılan:  

amfiler için hangi giriş olursa olsun bu tür kablolar yoktur Mete lem sen bana sorsana olmmm yaaa Big Grin Big Grin

Öncelikle Metin kardeşim amfi-gitar ve pedal bağlantılarının olduğu kablo (jack) böyle bir yapıya ve uçlara sahiptir

[Resim: 48245_l.jpg]

[Resim: 5770730-detail-of-a-wine-red-color-elect...e-jack.jpg].

Mete ayrıca müzik marketlerinde her türlü jack ve diğer girişlerle ilgili bağlantıları temin edebilirsin. Niye tersliyorlar öyle anlamış değilim çak kafayı "hayırdır sığır adam gibi bişey sorduk" de anlamıyorsa çek kapıyı git bu kadar basit. Başka dükkana git sor Big Grin
Yalnız bende o mp3 girişi hakkında bi bilgiye sahip değilim. Sanırsam mp3'ü oraya bağlıyormuşun mp3'te parçayı çalarken gitardaki seste mp3'te çalan parçayla birlikte geliyormuş doğru mudur ?

Kanka o kadar çok kablo çeşidi var ki hangisini aklımda tutayım. Bu sene bi anfi yapıcam okulda o zaman herşeyi öğrenirim artık radyodur filan onlar en basiti Big Grin Big Grin

11-02-2011 10:56 PM
« Önceki | Sonraki »

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай