Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bunları biliyormuydunuz ???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Burnunuzu tıkarsanız mırıldanamazsınız . Örneğin burnunuzu kapattıktan sonra mmmmmmmm diyemezsiniz.

Bir dakikalık gülme, 12 dakikalık koşuya eşdeğerdir. Gülmenin ağrı kesici etkisi vardır.

Beyin toplam vücut ağırlığımızın %2'sini oluştursa da, vücudumuzun ihtiyacı olan kalori ve oksijenin %20'sine ihtiyaç duyar.

İnekler merdiven çıkar ama inemezler

Coca-Cola dünyanın en büyük ikinci kamyon filosuna sahiptir.

Soğan doğrarken sakız çiğnerseniz göz yaşlarınıza engel olabilirsiniz

Amerikalı bir insan hayvanını çamaşır makinesine koyup parçalanmasını izlemiştir ve çamaşır makinasının firmasına hayvanları yıkamayınız uyarısını yazmamışsınız diye tazminat açmıştır ve 50.000 USD kazanmıştır

Günde 24 saat sayı saysanız, 1 trilyona ulaşmanız 31 bin 688 yıl alır.

Her dakika dünyanın herhangi bir yerinde iki tane düşük şiddette deprem yaşanmaktadır.

NOT: Bunları yarısını galiba cogu insan biliyor ama bilmeyenler bilsin diye buldum bunları...
İlkini okuyup deneyen kaç kişi var Big Grin
(10-24-2011 05:45 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]İlkini okuyup deneyen kaç kişi var Big Grin

Okur okumaz denedim Smile
(10-24-2011 05:47 PM)inanc Yazılan: [ -> ]
(10-24-2011 05:45 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]İlkini okuyup deneyen kaç kişi var Big Grin

Okur okumaz denedim Smile

Aynen Big Grin

Kardeşimle denedik Big Grin

oluyor ya yapabiliyorum Big Grin
Bizim köydeki inek çıktığı merdiveni çıktığı gibide iniyor Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Ben Big Grin
ilk maddede yapamazsınız diyor ama yapıyorum ben ya,anlamadım gitti Big Grin oluyomu sizdede? Big Grin
7. de şirketin sahibi olsaydım adamı öldürürdüm.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler