Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bunları biliyormuydunuz ???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bende 1. konuyu yaptım

"Amerikalı bir insan hayvanını çamaşır makinesine koyup parçalanmasını izlemiştir ve çamaşır makinasının firmasına hayvanları yıkamayınız uyarısını yazmamışsınız diye tazminat açmıştır ve 50.000 USD kazanmıştır" oha totos.gif
Dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 ünün, makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini çekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldiğini
Big Grin
(10-24-2011 05:54 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]
(10-24-2011 05:45 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]İlkini okuyup deneyen kaç kişi var Big Grin

oluyor ya yapabiliyorum Big Grin

Denedim Oluyo Big Grin Big Grin Hadi Yetenek Sizsiniz Türkiyeye Katiliyoz Big Grin Big Grin
Bir dakikalık gülme süper oluyor ya, eskiden bir hoca vardı, gelir milleti kırardı Big Grin iyi kafa yapar ya gülmek
(10-24-2011 05:45 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]İlkini okuyup deneyen kaç kişi var Big Grin

5 Kere denedim .d
bunu facebooktaki bi gruptan mı aldın az önce okudum .d
mmmmmm derken bir yerden nefes vermeniz gerekiyor. 1. maddeyi yapanlar hava kaçırıyor demektir.. Burun tıkalı ilen nereden nefes verebilirsiniz ki ? Big Grin
Big Grin güzel paylaşımlar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler