Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield 3 Oyun İçi Nick (Origin ID) Değiştirmek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhabalar saygı değer WarrockTR ailesi. Alpha ve Beta oynayanlar bileceklerdir ki Battlefield 3'te oyun içi ismimiz Origin'de ki hesap adımızdı ve aynı uygulama full sürümde de olacak. Durumdan da tahmin ediyorum ki herkes şikayetçi. Electronic Arts bizlere bir kereliğe mahsus olmak üzere Origin ID'mizi değiştirmemize izin vermiş bulunmakta. Yapmanız gereken buraya tıklayıp login olmak ve aşağıdaki resimde göreceğiniz ekranda yeni ID'nizi seçmeniz.

[Resim: 2bkv.png]

Elinizi çabuk tutmanızda fayda var çünkü Origin hızla gelişen bir platform ve bu nedenle istediğiniz nicki almanızda her geçen gün ihtimal düşüklüğü demek oluyor. Tekrar hatırlatmakta fayda olacağını düşündüğümden söylüyorum her hesabın tek isim değiştirme hakkı var. Son olarak isminizin değiştirilmesi ortalama 30 dakika sürebilir.

Ön siparişi 2 milyonu geçen oyun, 28.10.2011 tarihinde raflardaki yerini alacak. Oyunun çıkmasına bir hafta kala bu sorunun halledilebilir olması gerçekten de güzel.
Nickimi " .. DewiLMatraK-TR yaptım . WTR clanı Olacaksa Tag Felan Alırız Big Grin karşıbnızda dünya 1800 cüsü olmuş PRO var Big Grin Big Grin Big Grin
Big Grin Adam pro beyler Big Grin
Proyum Ben Big Grin proyum Big Grin saddhgn
Oh sitenin reklamını yapın Big Grin
(10-21-2011 12:50 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Oh sitenin reklamını yapın Big Grin

Battlefield 3'ün bir blogundan almıştım resmi ama değiştirip kalleşlik yapmışlar Big Grin
Hehehe Big Grin
Yarım saat bayağı kullanışsız bence. Steam'de nickinizi anında değiştirebilirdiniz.
ben 3 kere isim değiştirdim Big Grin DewiLMatraK53 tü ilk TR-DewiLMatraK Yaptım sonrada DewiLMatraK-TR Big Grin asdfgfbd
(10-21-2011 02:06 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]ben 3 kere isim değiştirdim Big Grin DewiLMatraK53 tü ilk TR-DewiLMatraK Yaptım sonrada DewiLMatraK-TR Big Grin asdfgfbd

WarRockta böyle olsa varyaaa
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler