Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield 3 Oyun İçi Nick (Origin ID) Değiştirmek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Warrock Ne ya ? Warrock Kim ?* Yoksa Warrock oyunmu Ss.gif ?
(10-21-2011 02:01 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Yarım saat bayağı kullanışsız bence. Steam'de nickinizi anında değiştirebilirdiniz.

Ben dün gece anında değiştirdim. Zaten illa yarım saat sürecek demedim, sürebilir dedim.

(10-21-2011 02:06 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]ben 3 kere isim değiştirdim Big Grin DewiLMatraK53 tü ilk TR-DewiLMatraK Yaptım sonrada DewiLMatraK-TR Big Grin asdfgfbd

Ben de yabancı blogların yalancısıyım Smile
Hepimiz Bi Tag alak PF Big Grin .. DewiLMatraK-WTR Big Grin dafsfgdgh
(10-21-2011 02:12 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Warrock Ne ya ? Warrock Kim ?* Yoksa Warrock oyunmu Ss.gif ?

aynen wrde ne ?
Sınavlar başlıyor siz çalışacağınıza BF3 derdine düştünüz Big Grin Hadi bu delilikleri yazın yapsanız neysede köküne kadar oynayın ama sınavlara şurda ne kaldıda benden size tavsiye fazla kaptırmayın kendinizi yoksa bi bakmışsınız ne kötü hallere düşmüşsünüz. Sene sonunda çok ah çekersiniz BF3 yüzünden ben size diyim Smile

Forumdaki BF3 konularındanda sıkıldım yeter uleyn .P
Ben Açmaktan Sıkılmadım Açmayada Devam Edeceğim Big Grin
(10-21-2011 09:04 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Ben Açmaktan Sıkılmadım Açmayada Devam Edeceğim Big Grin

Bu arada merak ettimde her mesajın sonuna farklı ifadeler kullanıyorsun "aljtaot" "akthat" sadkhlj" Big Grin böyle gülüş tarzımı olur be, ağzını ayırsan çıkmaz Big GrinBig Grin
Sen İste Değiştiririzbe MOD'um Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler