Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar önerileri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Eğer bilgisayarın biosunu felan kuracak tanıdıkların varsa toplama yapmanı öneririm garantisi yok deme her parçanın ayrı garantisi olur yani uğraştırır ama sağlam olur bende 1 2 yıl içinde toplama yapıcam zaten.
(10-19-2011 09:37 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Eğer bilgisayarın biosunu felan kuracak tanıdıkların varsa toplama yapmanı öneririm garantisi yok deme her parçanın ayrı garantisi olur yani uğraştırır ama sağlam olur bende 1 2 yıl içinde toplama yapıcam zaten.

bios kurmakta ne var zaten hepsi auto da oluyo tak tak kuruyo ayarlamasını yapıyor kendi.zaten çoğu yenı anakartlarda dual bios var birinde sorun olursa diğerine geçiyor hemen Big Grin
(10-19-2011 08:53 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]
(10-19-2011 08:48 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]
(10-19-2011 08:44 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]
(10-19-2011 08:40 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Toplama al bence ama parçalar arası uyuşmamazlık olmaması adına anlayan birilerinden yardım almalısın.

Toplama pek sağlıklı olmaz, hem garantisi yok, hem topladığın parçalar uyuşmazlık yapabilir, toplama zaten eskiden hazır bilgisayarların yüksek paraya satıldığı dönemde iyiydi, şimdi hazır bilgisayarlarda neredeyse aynı fiyata ve de uyuşma gibi bir problem yok

Toplu aldığında her şey iyi ekran kartı zayıf oluyor genelde yada başka bir şeyden kısılıyor, her şey çok güzel dersen de fiyat biraz uçuk kaçıyor. Ayrıca toplamada garanti nasıl yok ? Her bir parçanın tek tek garantisi var sonuçta sıfır alıyorsun.

Yani hazır bilgisayar arıza yapsa, direk kasayla gönderirsin ama bunda parçaları tek tek sökmen lazım, o işte de pek profesyonel değilsen işlemcinin üzerindeki fanı çıkarırken yanlışlıkla ana kartı tutan şeylerden bir ikisini kırabilirsin tıpkı benim gibi Big Grin

İşlemciyi çıkartırken işlemcinin fanını sökmek ?Smile İşlemcinin fanını sökmeye sadece işlemciye yeni bir fan-soğutucu alırken gerek var
(10-19-2011 08:30 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]Ben bunu güzel buldum, bu forumda birinin pcsi de bundandı, biraz tuzlu olabilir ama son oyunları çalıştırmak için ideal Smile

[Resim: fotoraf0085x.jpg]

5 gün önce kuzenime aldık çok iyi beyfendi
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler