(10-19-2011 08:44 PM)Starlite Yazılan: [ -> ] (10-19-2011 08:40 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Toplama al bence ama parçalar arası uyuşmamazlık olmaması adına anlayan birilerinden yardım almalısın.
Toplama pek sağlıklı olmaz, hem garantisi yok, hem topladığın parçalar uyuşmazlık yapabilir, toplama zaten eskiden hazır bilgisayarların yüksek paraya satıldığı dönemde iyiydi, şimdi hazır bilgisayarlarda neredeyse aynı fiyata ve de uyuşma gibi bir problem yok
Toplu aldığında her şey iyi ekran kartı zayıf oluyor genelde yada başka bir şeyden kısılıyor, her şey çok güzel dersen de fiyat biraz uçuk kaçıyor. Ayrıca toplamada garanti nasıl yok ? Her bir parçanın tek tek garantisi var sonuçta sıfır alıyorsun.
(10-19-2011 08:48 PM)Decoy Yazılan: [ -> ] (10-19-2011 08:44 PM)Starlite Yazılan: [ -> ] (10-19-2011 08:40 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Toplama al bence ama parçalar arası uyuşmamazlık olmaması adına anlayan birilerinden yardım almalısın.
Toplama pek sağlıklı olmaz, hem garantisi yok, hem topladığın parçalar uyuşmazlık yapabilir, toplama zaten eskiden hazır bilgisayarların yüksek paraya satıldığı dönemde iyiydi, şimdi hazır bilgisayarlarda neredeyse aynı fiyata ve de uyuşma gibi bir problem yok
Toplu aldığında her şey iyi ekran kartı zayıf oluyor genelde yada başka bir şeyden kısılıyor, her şey çok güzel dersen de fiyat biraz uçuk kaçıyor. Ayrıca toplamada garanti nasıl yok ? Her bir parçanın tek tek garantisi var sonuçta sıfır alıyorsun.
aynen öyle genelde ekran kartı onboard olur yada büyük bir kandırmacadır ki 2Gb yazar sizde güçlü sanırsınız halbuki çekirdek ve saat hızları düşüktür kartın o zamanda bi işe yaramaz wr de bile kasar.
(10-19-2011 08:48 PM)Decoy Yazılan: [ -> ] (10-19-2011 08:44 PM)Starlite Yazılan: [ -> ] (10-19-2011 08:40 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Toplama al bence ama parçalar arası uyuşmamazlık olmaması adına anlayan birilerinden yardım almalısın.
Yani hazır bilgisayar arıza yapsa, direk kasayla gönderirsin ama bunda parçaları tek tek sökmen lazım, o işte de pek profesyonel değilsen işlemcinin üzerindeki fanı çıkarırken yanlışlıkla ana kartı tutan şeylerden bir ikisini kırabilirsin tıpkı benim gibi

(10-19-2011 08:53 PM)Starlite Yazılan: [ -> ] (10-19-2011 08:48 PM)Decoy Yazılan: [ -> ] (10-19-2011 08:44 PM)Starlite Yazılan: [ -> ] (10-19-2011 08:40 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Toplama al bence ama parçalar arası uyuşmamazlık olmaması adına anlayan birilerinden yardım almalısın.
Yani hazır bilgisayar arıza yapsa, direk kasayla gönderirsin ama bunda parçaları tek tek sökmen lazım, o işte de pek profesyonel değilsen işlemcinin üzerindeki fanı çıkarırken yanlışlıkla ana kartı tutan şeylerden bir ikisini kırabilirsin tıpkı benim gibi 
arıza durumlarında kendi bakım ve tamirimi yaparım.teknik durumlar dışında.klips kırma işini acemilik zamanımda bende yapmıştım

anakartı koparmadığıma şükrediyorum işlemciyle beraber
bu iş böyle boza boza öğreniyosun

ama eski pc lerde dene yoksa masraflı olur bozma işi

(10-19-2011 08:53 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]Yani hazır bilgisayar arıza yapsa, direk kasayla gönderirsin ama bunda parçaları tek tek sökmen lazım, o işte de pek profesyonel değilsen işlemcinin üzerindeki fanı çıkarırken yanlışlıkla ana kartı tutan şeylerden bir ikisini kırabilirsin tıpkı benim gibi 
Öyle olursa şöyle olurmuş, şöyle olursa böyle olurmuş. Benim de halamın sakalı olsa amcam olurmuş

Yorumlarınız için teşekkürler beyler birde ordaki adamlara sorayımda şu canın pc+monitor fiyatı ustteki pc fiyatı sanırım bi görebilsem o özellikleri