(10-19-2011 07:36 PM)1heromed59 Yazılan: [ -> ]orjinalini bir site satıyormus fakat daha sonra anlasamamıslar galiba peki bu battlefield nasıl bi oyun warrocku az cok bılıyorum onda birşeyler yapabılırmıyım
hem birde ay sonunda cıkcak dıyonda tum ulkulere değitim olucak mıdır haftaya ailem hacılıgıa gidicek onlara 2 ve 3 ismarlıcamda 
Bahsettiğin site Steam olsa gerek. EA firması artık oyunlarını Origin adlı kendi platformlarından satacak ve istersen bir hesap açıp ön sipariş verebilirsin. Ek olarak kutulu olarak Vatan Bilgisayar ve Aral'da da oyunu bulabilirsin, çıkınca D&R'lara da gelir. Eğer buradaki fiyatlar bana biraz pahalı geldi dersen oyunun keyini forumumuzun kurucusu Kaan Topal'dan alabilirsin (ilk mesajda almak için buraya tıklamalısınız yazan yerde ilgili konuyu açmıştır kendisi). Ayrıca Battlefield bölümünde de oyunun videolarını falan bulabilirsin (Link:
http://forum.warrocktr.com/Forum-BattleField). Oyun diğer oyunlardan tamamen bağımsız bir oynanışa sahip. Takım oyunu şart. Warrock oynayanın kralı gelse Battlefield'ta harcanır

Ama alıştıktan sonra ve hele bir de oyunda arkadaş çevresi edinirsen büyük heyecan ve zevk alırsın oyundan. Bu oyunu her PC kaldırmaz. İlk mesajımdaki sistem gereksinimlerine bakmanı tavsiye ederim öncelikle.Ayrıca Battlefield 3 için genel bir konu açmayı planlıyorum konu bitince buradan linkte veririm.
Oyundaki karakterler şunlar:
Assault (Warrocktaki tabiriyle Medic)
Recon (Warrocktaki tabiriyle Sniper)
Support (Warrocktaki tabiriyle Assault)
Engineer
Ben BattleField Play4Free Cloased Beta Testine katılmıştım beta bitti bana giyisi-şapka geldi

c
(10-19-2011 07:44 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Play4Free Online Oynanıyor . Oyun Sırf Online Oynamak İçin Yapılmış Oynaması Bedava. Oyunda ; Assault , Recon(snip), Medic , Engineer Var
He tabii bu oyun da var. Oynaması ücretsiz. Kast ettiğin oyun buysa Ümit arkadaşımız daha bilgilidir o oyunda

(10-19-2011 07:47 PM)Decoy Yazılan: [ -> ] (10-19-2011 07:36 PM)1heromed59 Yazılan: [ -> ]orjinalini bir site satıyormus fakat daha sonra anlasamamıslar galiba peki bu battlefield nasıl bi oyun warrocku az cok bılıyorum onda birşeyler yapabılırmıyım
hem birde ay sonunda cıkcak dıyonda tum ulkulere değitim olucak mıdır haftaya ailem hacılıgıa gidicek onlara 2 ve 3 ismarlıcamda 
Bahsettiğin site Steam olsa gerek. EA firması artık oyunlarını Origin adlı kendi platformlarından satacak ve istersen bir hesap açıp ön sipariş verebilirsin. Ek olarak kutulu olarak Vatan Bilgisayar ve Aral'da da oyunu bulabilirsin, çıkınca D&R'lara da gelir. Eğer buradaki fiyatlar bana biraz pahalı geldi dersen oyunun keyini forumumuzun kurucusu Kaan Topal'dan alabilirsin (ilk mesajda almak için buraya tıklamalısınız yazan yerde ilgili konuyu açmıştır kendisi). Ayrıca Battlefield bölümünde de oyunun videolarını falan bulabilirsin (Link: http://forum.warrocktr.com/Forum-BattleField). Oyun diğer oyunlardan tamamen bağımsız bir oynanışa sahip. Takım oyunu şart. Warrock oynayanın kralı gelse Battlefield'ta harcanır
Ama alıştıktan sonra ve hele bir de oyunda arkadaş çevresi edinirsen büyük heyecan ve zevk alırsın oyundan. Bu oyunu her PC kaldırmaz. İlk mesajımdaki sistem gereksinimlerine bakmanı tavsiye ederim öncelikle.Ayrıca Battlefield 3 için genel bir konu açmayı planlıyorum konu bitince buradan linkte veririm.
Oyundaki karakterler şunlar:
Assault (Warrocktaki tabiriyle Medic)
Recon (Warrocktaki tabiriyle Sniper)
Support (Warrocktaki tabiriyle Assault)
Engineer
yok adam orjinal cd le oynandıgından bahsetmıstı
ayrıca su sistem gereksinimleri var ya bu benım nvdiıda ekran kartı dusuk gelıo galıba
i3 işlemcı 1tb harddisk 4 gb ram 2 gb ekran karti var ndivda kurulum yerıne baktımda 263 lü birşey yazıor
(10-19-2011 08:02 PM)1heromed59 Yazılan: [ -> ]yok adam orjinal cd le oynandıgından bahsetmıstı
ayrıca su sistem gereksinimleri var ya bu benım nvdiıda ekran kartı dusuk gelıo galıba
i3 işlemcı 1tb harddisk 4 gb ram 2 gb ekran karti var ndivda kurulum yerıne baktımda 263 lü birşey yazıor
Çalıştıra dxdiag yazınız. Sonra üstteki sekmelerden Ekran yazan yere tıklayınız ve bu ekranın SS'ini çekip buraya koyarsanız ekran kartınızın yetip yetmediği hakkında bir şeyler söyleyebiliriz.
(10-19-2011 07:30 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Battlefield 3 çıkacak bu ayın sonlarında. Oyunu online oynayabilmeniz için orjinal almanız gerekmekte. Almak için buraya tıklayınız. Oyunun sistem gereksinimlerini öğrenmek için ise buraya tıklamalısınız.
AAAA Eray Forum Moderetörlüğüne terfi etmişsin tebrik ederim

sen alıcakmısın bf3 alırsan takılırız.
Konuyu açan arkadaşımız battlefield bölümüne konu açmış güzel ama batitifield mıymış neymiş demesine çok güldüm

(10-19-2011 11:42 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Konuyu açan arkadaşımız battlefield bölümüne konu açmış güzel ama batitifield mıymış neymiş demesine çok güldüm 
Konuyu ben taşıdım buraya.