Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BF3 hakkında ayrıntılı bilgi istiyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bi oyun varmış online oynanıyormuş ondada medic assult vs varmış adını unuttum battifeild mı ydı yoksa başka bişeymi hatta 3 mü ne çıkçakmış yardım lütfen

TÜRKÇENİZE LÜTFEN DİKKAT EDİN !

CANNİBAL CORPSE
Farklı bir oyun önereyim sana Combat Arms EU Wink
Battlefield 3 çıkacak bu ayın sonlarında. Oyunu online oynayabilmeniz için orjinal almanız gerekmekte. Almak için buraya tıklayınız. Oyunun sistem gereksinimlerini öğrenmek için ise buraya tıklamalısınız.
Battlefield 3 ü diyorsun sen.Birazdan decoy görür bu konuyu sana gerekli bilgileri aktarır.

Türkçene dikkat et dostum.
(10-19-2011 07:30 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Battlefield 3 ü diyorsun sen.Birazdan decoy görür bu konuyu sana gerekli bilgileri aktarır.

Decoy yukarda Big Grin
(10-19-2011 07:31 PM)inanc Yazılan: [ -> ]
(10-19-2011 07:30 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Battlefield 3 ü diyorsun sen.Birazdan decoy görür bu konuyu sana gerekli bilgileri aktarır.

Decoy yukarda Big Grin

Benden önce yazmış kerata =)
(10-19-2011 07:30 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Battlefield 3 çıkacak bu ayın sonlarında. Oyunu online oynayabilmeniz için orjinal almanız gerekmekte. Almak için buraya tıklayınız. Oyunun sistem gereksinimlerini öğrenmek için ise buraya tıklamalısınız.

orjinalini bir site satıyormus fakat daha sonra anlasamamıslar galiba peki bu battlefield nasıl bi oyun warrocku az cok bılıyorum onda birşeyler yapabılırmıyım

hem birde ay sonunda cıkcak dıyonda tum ulkulere değitim olucak mıdır haftaya ailem hacılıgıa gidicek onlara 2 ve 3 ismarlıcamda Tongue
Sen Battlefield Play4Free Diyorsun Kardeş. BF nin 3 ü Cıkacak Ama Demek İstediğin Oyun O Değil Senin Demek İstediğin Oyun BATTLEFIELD Play4Free . Her Türlü Yardımı Yaparım Smile ( PRO Olmak Böyle Birşey Ss.gif Big Grin sdafh )
(10-19-2011 07:40 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Sen Battlefield Play4Free Diyorsun Kardeş. BF nin 3 ü Cıkacak Ama Demek İstediğin Oyun O Değil Senin Demek İstediğin Oyun BATTLEFIELD Play4Free . Her Türlü Yardımı Yaparım Smile ( PRO Olmak Böyle Birşey Ss.gif Big Grin sdafh )

play4free farklı bişimi
Play4Free Online Oynanıyor . Oyun Sırf Online Oynamak İçin Yapılmış Oynaması Bedava. Oyunda ; Assault , Recon(snip), Medic , Engineer Var
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler