(10-19-2011 03:30 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]acil yapılması gereken şudur ki;
OHAL geri gelmeli dağda tepede gezen kim varsa yok edilmeli,
SINIRÖTESİ harekat başlamalı ve geri gelinmemeli,
ABD-AB vs ülkeler ile ilişkiler dondurulmalı,
tutuklu KCK lı p..lerden 100 tanesi hakkari meydanında asılmalı,
BDP li her o....pu evladı tutuklanıp müebbet içeri tıkılmalı,
bu gece kanun çıkartılıp terör örgütü lehine slogan atan zafer işareti yapan herkez polisve asker tarafından vurulmalı,
bir daha bir MEHMETÇİĞİN burnu kanarsa trt-6 denen bok çukurunda imralıdaki o...pu evladının canlı yayında yavaş yavaş parçalara ayrıldığı izletilmeli !
Keşkeeee bunları yapacak kişi zamanında vardı keşke hala olsa keşke başımızda o olsa keşke.
Nedense hep şehit haberleri çıkınca askerler aklınıza geliyor.
Bu ülkede AKP hükümeti olduğu sürece terör hiç bir zaman bitmiycek.Şimdi ordan çıkıp Akp ile ne alakası var diye mesaj atmaya kalkmasın kimse bana.
Bir şehit aileside çıkıp hükümete tek bi laf dokandırmıyor.Benim oğlum neden öldü diye ? Vatan sağolsun diye diye bugünlere geldik.
Akşam nasıl bi açıklama yapılacak gerekli yerlerden merak ediyorum.
Hükümeyin tek söylediği laf "kınıyoruz". İsrail içinde demişlerdi bişi yapamadılar.. Ama ne yazıkki terörü bitirmek için onları kınamak yeterli değil icraat yapılmalı.
Vatan sağolsun, olsun ama artık Şehitlerimiz olmasın. Hergün yeni bir ağilenin yüreği yanmasın.
Artık harekete geçilmeli terörü tamamen silebilmek için bişiler yapılmalı "Kınıyoruz" deyip geçilmemeli. Siz kınadıkça, yeni birşeyler yapmadıkça ve harekete geçmedikçe hergün yeni Şehitler gelmeye devam edecek.
Allah Şehit yakınlarına sabır versin. Ve bu şerefsizlere dünyanın en acılı ve kötü ölümü versin.
(10-19-2011 04:32 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Nedense hep şehit haberleri çıkınca askerler aklınıza geliyor.
Bu ülkede AKP hükümeti olduğu sürece terör hiç bir zaman bitmiycek.Şimdi ordan çıkıp Akp ile ne alakası var diye mesaj atmaya kalkmasın kimse bana.
Bir şehit aileside çıkıp hükümete tek bi laf dokandırmıyor.Benim oğlum neden öldü diye ? Vatan sağolsun diye diye bugünlere geldik.
Akşam nasıl bi açıklama yapılacak gerekli yerlerden merak ediyorum.
sana katılıyorum... şehit aileleri önce vatan sağolsun diyecek sonra hükümete laf edecek ancak gel gelelim çok az sayıda şehit ailesi hükümeti kınıyor... Lanet olsun ne demişler SU AKAR TÜRK BAKAR... 2 gün sonra unutulacak bu şehitler. Bunun için üzülüyorum

Vatan sagolsun ! Ne diyelim başımız sagolsun kelimeler kifayetsiz kalıyor
Vatan değil, şehit anaları sağolsun. AKP hükümeti olduğu sürece devam edecek bu süreç.
Utanıyorum Şehidim,
Utanıyorum,
Yemekten,
İçmekten,
Senin annen ağlarken
Gülmekten Utanıyorum!
Sanma ki;
Unutuyor,
Unutturuyoruz.
Unutanları barındırmaktan utanıyorum.
SEN; vatan için bizim için şehit olurken,
Seni Görmezden Gelenlerden Utanıyorum.
AZİZ NESİN
Daha 1 hafta önce Abdullah Gül ordaydı.Orda 26 askerimizin şehit olmasının arkasında bir şey var.200 kişilik ekip. o kadar boş olamaz ya her yer.Bide şehitlerimiz ölmeden 1 saat önce insansız hava uçaklarımız üstünde geziyordu.Geri dönüp iniş yaptığı moturunun daha soğumadan 26 şehidimiz ölüyor.Bence pkk aracı onun arkasında Abd ve Ab ülkeleri var.Akp oldukça başka şehit haberlerini duymaya devam ederiz
Ah şu tayyip yokmu boşyerleri bombalasın dursun. Onun yüzünde ne canlar yakıldı.