Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çukurca'da saldırı: 24 şehit 18 yaralı!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bunları doğuranların anasını.. Angry
(10-19-2011 01:38 PM)C.MacTavish Yazılan: [ -> ]

Eren bu forumda takılma artık adamım
(10-19-2011 01:31 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(10-19-2011 12:49 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]
(10-19-2011 11:31 AM)Simitcii Yazılan: [ -> ]Kardeş neden düzenliyorsun 24 şehit ya!!

Biz küfür etmiyor muyuz sanıyorsun ? Ama buraya yazmanız doğru değil.

Ek olarak, bizim askerlerimizde daha doğrusu rütbeli askerlerimizde de suç aramak lazım. Amcamın oğlu askerliğini doğuda yapmıştı. Nöbetlerinde bir grup pkk'lı gördüklerinde dahi ateş izinleri yokmuş. Üst rütbeliler de durumu şöyle anlatıyormuş. Siz 1 sene sonra gideceksiniz ama biz daha 5 yıl buradayız. Bu zihniyetli birine binlerce askerini,vatanını emanet etsen de koruyamaz.

Hikaye anlatmanın sırası değil.
Amcamın oğlu, dayımın oğlu, teyzemin oğlu şeklinde başlayan hikayelerin yüzde doksanı uydurmadır...

Demek ki benim anlattığım %10'luk bölümde. Niye yalan bir şeyi yazayım sizlere saçma sapan sırf yorum yazmak için mesaj atmayın.

Her neyse konuyu saptırmayalım. Askere doğu taraflarında bir yere gidersen bu durum hakkında bir konunu bekleriz.
Yeter lan yeter boşu boşuna şehit haberlerini duymaktan bıktım boşu boşuna savaşan askerlerimze üzülmekten bıktım.
Kadın çocuk dinlemeden süngüden geçirmeden rahat yok bunlardan bize...
Başımız saolsun şehit annelerimizin ellerinden öpüyorum Boş yere can yakanların onlarında kendileri gibi nefes aldıklarını unutanların Allah Belasını versin Neyin davası bu kime zorbalık yaptıkda kan döktürüyorlar yatacak yerleri olmasın işallah.
acil yapılması gereken şudur ki;
OHAL geri gelmeli dağda tepede gezen kim varsa yok edilmeli,
SINIRÖTESİ harekat başlamalı ve geri gelinmemeli,
ABD-AB vs ülkeler ile ilişkiler dondurulmalı,
tutuklu KCK lı p..lerden 100 tanesi hakkari meydanında asılmalı,
BDP li her o....pu evladı tutuklanıp müebbet içeri tıkılmalı,
bu gece kanun çıkartılıp terör örgütü lehine slogan atan zafer işareti yapan herkez polisve asker tarafından vurulmalı,
bir daha bir MEHMETÇİĞİN burnu kanarsa trt-6 denen bok çukurunda imralıdaki o...pu evladının canlı yayında yavaş yavaş parçalara ayrıldığı izletilmeli !
Biz Sabrederiz, Adam Olur Deriz, Baktık Olmuyor..! Gökten Melek İnmesini Beklemeyiz Masumun Tek Teline Dünyayı Kurban Ederiz..!

Sabır sabır sabır...
furkan yıllardır sabrediyoruz yeter artık 1 değil 2 değil binlerce şehit her yıl bu işin b.kunu çıkardı bunlar...
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler