Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrockta Gaz Almak İçin(>İçeri<)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Gazla çalışmayın Big Grin
(10-17-2011 05:56 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]
(10-17-2011 05:47 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Bizim spor salonunda da sırf bu şarkı çalıyor NR1 açıyorlar yada flash dan hep bu artık bıkkınlık geldi bi bu şarkı bi de dirty dancer şarkısı Smile The Cranberries koysalar 7/24 dinlerim

The Cranberries'in bildiğim bir tek Zombie var.O da çok güzel şarkıdır.

Zombie-Promises-Animal İnstinct-Just my imagination bu şarkılarını kesinlikle tavsiye ediyorum.

Cranberries seviyorsan Dido-White Flag bunu da dinle çok güzeldir.
FPS oyunlar oynarken müzik dinlemek bence oynanırlığı ve insanın performansını kötü yönde etkiler. Sonuçta ses duymuyorsun birşey yapmıyorsun ama normalde metal dinlemesem de RPG oyunlarda metal tarzı şarkılar çok iyi gidiyor. Örneğin Knight Online oynarken PK'da açıyordum Dope - Die Mother'ı dehşet heyecanlı oluyordu Smile

severim oyun oynarken müzik dinlemeyi, oyunun sesini %31 e indiriyom, sonra son ses müzik, güzel oluyor Big Grin
Oyundayken müzikmi dinlenir ya.Ses kasamam
Bende müzik olmadan oyun oynayamıyorum.Genellikle hareketli müzikler dinlerim. Wink Bunun Gibi;
Lmfao-Sexy and I know it
(10-17-2011 06:50 PM)cevdetbiray Yazılan: [ -> ]Bende müzik olmadan oyun oynayamıyorum.Genellikle hareketli müzikler dinlerim. Wink Bunun Gibi;
Lmfao-Sexy and I know it

O şarkıda inanılmaz kopuyorum ben eller ayaklar hepsi hareketleniyor obaaaaa
Sesi kulak yerine başka biyerden kasabilsek güzel olurdu ama indirdik Smile Teşekkür Wink
Özellikle zombi de oynuyosanız şarkı dinlemenizi öneririm çok zevkli oluyovictory.gif.Birde Lmfao sexy and I know it çok güzel bir şarkı.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler