Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrockta Gaz Almak İçin(>İçeri<)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben bu şarkıyı dinleyerek oynuyorsam oyuna 1-0 önde başlıyorum demektir.Sizede tavsiye ederim Wink

http://www.youtube.com/watch?v=l_ExKavq6Vs
Şarkı dinleyerek oyun oynamak dikkatimi dağıtıyor,beynim patlayacak gibi oluyor.Ben yapamam Big Grin
oyun oynarken özellikle zombi oynarken metalden şaşmazdım hacı hele konser kaydıysa sololar daha değişik ve solistin arada söyledikleri uçuruyor tabi gelip biri seni vurunca neyse
ayrıca ganga sen bizle oynarken bu müziği dinliyorsan oynama oyunu nub Big Grin
Ses kasamıyorum gereksiz maçtan önce dinle güzel aynı anda olmaz Smile
benim begendiklerim :

(10-17-2011 05:40 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]oyun oynarken özellikle zombi oynarken metalden şaşmazdım hacı hele konser kaydıysa sololar daha değişik ve solistin arada söyledikleri uçuruyor tabi gelip biri seni vurunca neyse
ayrıca ganga sen bizle oynarken bu müziği dinliyorsan oynama oyunu nub Big Grin

Yok o zamanlar sara bareilles takılıyordum şimdi bunla Big Grin o yüzdendir Big Grin Big Grin
Bizim spor salonunda da sırf bu şarkı çalıyor NR1 açıyorlar yada flash dan hep bu artık bıkkınlık geldi bi bu şarkı bi de dirty dancer şarkısı Smile The Cranberries koysalar 7/24 dinlerim
Oyun oynarken oyun sesinden başka bir ses duymak istemiyorum dikkatim dağılıyor
Katılıyorum sana inanılmaz gaza geliyorum bu şarkı ve arabmoney diye bas tarzı bi şarkı var onda victory.gif
(10-17-2011 05:47 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Bizim spor salonunda da sırf bu şarkı çalıyor NR1 açıyorlar yada flash dan hep bu artık bıkkınlık geldi bi bu şarkı bi de dirty dancer şarkısı Smile The Cranberries koysalar 7/24 dinlerim

The Cranberries'in bildiğim bir tek Zombie var.O da çok güzel şarkıdır.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler