Şimdi şöyle düşünün k2 neden böyle birşey yaptı? Oyunda powerlwllerin yanında birçok normal hesapta banlandı ama neden?
Bence 5. senesini tamamlamış sürekli hack/bug sorunlarından sıkılan k2 türkiye haricinde diğer ülkelerde zaten para kazanamıyordu.warrock'un fişini çekme kararı aldı.Bu kararı almadan son voleyi sattığı retaillarla vurdu.Şimdi ise serverları küçültmek ve yeni oyunlarına (ör:apb) taşımak için bunları yaptı.
Bu benim şahsi fikrim varsa sizinde aklınızdan geçenler yazın tartışalım.
(10-13-2011 01:46 PM)soner kavcuk Yazılan: [ -> ]Doğru söylüyosun ama türk lere neden yaptılar en çok bizden kazanıyolarsa saçmalık metin 2 hackler var ama bizim hakkımızı yememeleri lazım
Türklere şimdiye kadar ne yaptılarsa türkler hiç yılmadı Premium ve g1 almaya devam etti o yüzden olabilirmi ?
bence warrock oyuncusu bırakmaz bırakamaz bu oyunu isterse 10 defa 1 lve düşürsünler yine oynar... çünkü emeğinin değerini harcadığı paranın değerini bilmez warrock oyuncusu
Ben levelin derdinde değilim zaten 1 seneye yakındır bırakmıştım.Benim derdim şu son retail muhabbetine para harcayıp tufaya düşürdüler. Acımız büyük :DGamefist son şakasını yaptı.
Harbiden de son saka haa. Bir súrù insan retail aldi bende dahil. Ben parasinda felanda degilim. Su oyunu adam gibi yönetmediler ve yapmadilar ya ona ùzúlùyorum.
Zaten bırakmak istiyordum, iyi oldu. Önceden olsa içime otururdu ama sabah Mete haber verdi gram üzülmedim mw2 oynuyorum 1 haftadır nerdeyse keyfim yerinde. k2'nin g1'in yapacağı iş bu işte. Kendi içindeki mod'un bile level'ını düşürmüşler saçmalık. Para kazanma üstüne kurulu bir sistem kendi oyuncusuna değer vermeyen bir zihniyet. Şimdi hakkını aramaya kalksan sana hiç bir şey sunmazlar. İşte bazen her konuda sözümün geçtiği höyt dediğimde abi tamam abi dedikleri biri olmak istiyorum