Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Komplo teorisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

TaTy

Oyuna en çok para harcayan Almanya'dır tahminimce,sunucu sayısına bakarak anlayabilirsiniz.Türkiye belki tekil ülke olarak 2.sırada gelir,Hızır TR de o kadar çok kazanmıyor demişti ama benim gördüğüm TR de oyuncu silahını bile G1 ile alıyor yani gerçek parayla.Satılan retailler de cabası.Europa'yı ele alırsak Almanya hariç İtalyanın,İspanyanın ve diğer avrupa ülkelerinin harcadığı paralar TR kadar etmez.Heleki Yunanistan Smile

Birde ABD'lilerde ve Avrupalılarda şöyle bir olay var; Adam famas alıyor G1 le tamam ama yanına M4A1 yada AK-47 takılıyor.Videolarda ve serverlarda hep dikkat etmişimdir.
Bizim Türkiye'de ise
R_MP5K XM8,L85A1,Famas,M60-Bayraklı Famas-M249-Stamina-Arenalin-Sp_Up-Retail,Gold Mp7A1 Cross.. vs vs... Bilmem kaç milyon dinarda cabası ...

Tam istatistik için Özden Abinin bilgisi lazım gerçi...

Oyun bence 2 sene daha gider.haritalar silahlar vs vs....
ben bunun hakkında 2 tane konu açmıştım. Konuya bakanlarda cevap atanlarda kesin oyunu bırakmamış beni kaile almayıp bide aşağılayıp hala oynamaya devam ettiler. Şimdi kim haklı çıktı ?

Ben sizi taa itemleriniz bütün yatırdığınız paraları bir çırpıda çöpe attıklarında konu açmıştım. Keşke uyarılarımı dikkate alsalardı böyle olmazdı
Bu adamların ne düşündüğünü hiç birimiz tam olarak bilemeyiz.Ama çok akıllıca birşey düşündükleri belli...
Bende aynı fikirdeyim ve gerçekten gram üzülmedim sadece oyunu bırakmak için bir nedenim daha oldu ya k2 ve g1in oyunlarına bakarmısınız bir sürü oyunu var hangi birini kontrol edicekler hepsine zaman ayırmak imkansız bakamıyacağın çocuğu doğurma hesabı ulan mal madem bakamıyorsun 2tane oyun çıkar adam gibi düzenle oyununu daha fazla adam al ama oylemi her oyundan para gelicek oyuna 10liralık para harcama inanın şirketin terminallerini yenileseler hack falan kalmaz ciddiyim
yav beyler k2 network hakkında konuşuyoruz yaa siz ne derseniz deyin bence oyuncu sayısı dahada yükselecek neden derseniz bunlar şimdi lewel dürdüya heryerde warrockta hileciler gitti diye laf geçicek buda kullanıcı sayısını katlicak bence Big Grin
hackleri istemeseler yaptırmazlar wolfteam güncel pach geliyo ve bişe dicem endonezydaki gibi yapsalar hack yapan 30 yıl hapis yese kimse yapmaz
Yabancı bir oyuncu ile yaptığım konuşmada avrupa daki gm lerin çogunun gelip tr serverinde odalada opk açtrıklarını söyledi.Ve avrupada hack durumunun olmadıgını söyledi.Biraz düşünün Hacki kim nasıl yapacak ? Tabiki oyunun her kısmını enine boyuna dosyasına bilecek biri....Pekim kimler bunlar ? Oyun yapımcısından Adminine kadar sıralayabiliriz.Çoğunuzda biliosunuz paralı hacklerin satıldıgını ve banlanmama garantisi oldugunu böyle bir hacki tabiki K2 den başkası yapamaz..Öncedende söyledim yine söylüyorum kasıtlı yapılan bir şey..Oyuna devam edenler nasılsa hack açacak düşüncesi ile nasılsa ilerde yine bu levele ulaşacaklar düşüncesi ile sadece level düşürüyolar.K2 nin her şeyi para para para....
Benim aylardır girmediğim "slaphurt" adlı hesabım ban yemiş. Ticket attım silah scriptinden ban yemiş haha işe bak ya Big Grin Şimdi baktım banlıyken bir de level düşmüş. Hesaba girmiyordum zaten ama yinede bugüne kadar çektiğim premiumlar ve g1 kredileri haram zıkkım olsun.
Türkün türkten başka dostu, oyunu, forumu, g1 ,pre , pre sitesi, yoktur.
[Resim: 13401.jpg]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler