Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dünyanın En Pahalı Tatlısı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(10-12-2011 08:57 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Bende hastanede nöbete kalmştım sabah kahvaltı edelim dedik,poğça aldım kendime 3 tane 1 tl verdim çayın tek bardağına 1 tl verdim çok zoruma gitti çayın yarısını içmedim Smile
Askeriyede çay 10 krş Big Grin

uzak akrabamla gitmiştik askeriyenin restoranına, adana kebap istedim, 4.25 gibi bir fiyat görünce cidden şok oldum Big Grin su 17 kuruştu o zaman Big Grin
Askeriye Türkiye'nin en güzel mekanlarında lojmanlara, en ucuz yiyecek, içeceklere sahip birimdir. O paraları kim ödüyor o da tartışılır.
(10-12-2011 09:00 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]
(10-12-2011 08:57 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Bende hastanede nöbete kalmştım sabah kahvaltı edelim dedik,poğça aldım kendime 3 tane 1 tl verdim çayın tek bardağına 1 tl verdim çok zoruma gitti çayın yarısını içmedim Smile
Askeriyede çay 10 krş Big Grin

uzak akrabamla gitmiştik askeriyenin restoranına, adana kebap istedim, 4.25 gibi bir fiyat görünce cidden şok oldum Big Grin su 17 kuruştu o zaman Big Grin

Askeriye kar koymadğı için ucuz oluyo, o konuda rahatım. Smile

Ama hep asker çocuklarına farklı bakılmştır şanslı görülmüştür halbuki hiç öyle değildir.(Bunu anlatmak içimden geldi çünkü,morelim çok bozuk paylaşmak istedim .. ) Ucuz kola içerler askeriye içindeki imkanlardan faydalanırlar rahattırlar diye görülür ama asla öyle değildir. 2 yılda kimi zaman 8 yılda bir tayin oluyoruz memleketin bir ucundan başka bir ucuna
hiçte görüldüğü gibi güzel bişey değil yani ..
ne yicem la onu Big Grin BMW çekerim altıma onu yiyiceğime özürlümüyüm ben Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler