Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dünyanın En Pahalı Tatlısı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İngiltere'de Ulusal Çikolata Haftası şenliklerinde yapılan bir tatlı fiyatıyla dudak uçuklatıyor. Marc Guibert adlı İngiliz aşçının yaptığı tatlı tam 22 000 sterlin (63200 TL) değerinde. Tatlının içinde şampanya havyar, altın ve iki karatlık bir elmas da bulunuyor. Tatlının pudingi de 4 farklı özel Belçika çikolatasından yapılmış. Tüm leziz görünümüne rağmen satın alanın tatlıyı mideye indireceği pek düşünülmüyor.

[Resim: thumbnail.php?file=dunyanin_en_pahali_ta...712304.jpg]

http://www.ilginchaber.com/ilginc_haberl...tlisi.html
Tatlıda mücevherin ne işi var!?

TaTy

Televizyonda bir kanalda göstermişti adını hatırlamıyorum kanalın.1 sene önce yine böyle bir tatlı vardı.Hatta işadamının birisi almıştı.
Onu bunu bilmemde atakuledenin tepesindeki restoranda 2 tatlı ve 2 biraya 60 tl bayildigimi bilirim O an illede orda yiyelim diyen kız arkadasıma içimden neler demiştim Allah bilir Smile
63 bin ne demek ya 2+1 ev alınır o parayla
Ben yemeğe kıyamam o tatlıyı pastanede satıyolarmıymış Smile
(10-12-2011 07:35 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Onu bunu bilmemde atakuledenin tepesindeki restoranda 2 tatlı ve 2 biraya 60 tl bayildigimi bilirim O an illede orda yiyelim diyen kız arkadasıma içimden neler demiştim Allah bilir Smile

hahahaha 60 lira iyi paraymışBig Grin
altın ve elmas koymak gibi bir saçmalık yapmasalardı satın alınılırdı.
(10-12-2011 08:41 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(10-12-2011 07:35 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Onu bunu bilmemde atakuledenin tepesindeki restoranda 2 tatlı ve 2 biraya 60 tl bayildigimi bilirim O an illede orda yiyelim diyen kız arkadasıma içimden neler demiştim Allah bilir Smile

hahahaha 60 lira iyi paraymışBig Grin

2,50 tl ye bira ve 1 tl ye tatlı alınır marketten Big Grin
Bende hastanede nöbete kalmştım sabah kahvaltı edelim dedik,poğça aldım kendime 3 tane 1 tl verdim çayın tek bardağına 1 tl verdim çok zoruma gitti çayın yarısını içmedim Smile
Askeriyede çay 10 krş Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler