Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İngilizce Çeviri Yapacak Olan Baksın!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(10-12-2011 07:07 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Ricayı kırmayıp tercüme yapan 3 arkadaşımıza teşekkür etmemek ayıp olur ama bir dahaki sefere böyle bir yardımda bulunulmazsa çok daha iyi olur.

İsmail, bu sana verilmiş bir ödevdir. Bunu başkasının yapması senin bir işine yaramaz. Senin ingilizceni geliştirmez. Hocanın sana vereceği ek sözlü notu veya bir artıyı 5 yıl sonra hatırlamazsın ama şurada öğreneceğin 2 kelimeyi 10 yıl unutmazsın. Ne yazıkki buradaki arkadaşlar sana yardımcı olmak isterken çok büyük bir zarar vermişler. Umarım bundan sonra ingilizce ödevlerini kendin yaparsın. İnan çok işine yarayacak ileride.

Şunu da unutma İsmail, süper ingilizce bil ileride herhangi yapacak bir mesleğin olmasa bile ingilizce senin hayatını kurtarır, en kötüsü tercümanlık yapabilirsin, ilkokul ingilizce öğretmeni olabilirsin(gerçi bunun için süper bilmeye gerek yok Smile ) veya bunun gibi çeşitli meslekler var victory.gif
daha ordamısınız siz az daha yavaş gidin 4. üniteye geçtik biz Big Grin turgaya katılıyorum basit bir metin senin çevirmen daha doğru olur bunu sınıfa ben tercüme etmiştim
Ben Worl of warcraft sayesinde inglizcemi gelştirdim yabancılarla konuşa konuşa 2 ay wow oyna bak görürsün çok iyi gelişicek ingilizcen.Tuncelide yaşaya yaşaya kürtçeyi bile söktüm Smile
İlköğretimde İngilizce öğretmeni olmak için İngilizce Öğretmenlikten mezun olmak lazım + bu bildiğiniz kadar kolay bir şey değil çünkü en dandik İngilizce Öğretmenlik Bölümü bile 480 altında almıyor şu anki sisteme göre
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler