Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İngilizce Çeviri Yapacak Olan Baksın!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İngilizce ödevi var çeviri yapmam gerekiyo. İnternetten çeviri yapınca saçmalıyo. Forumda ingilizcesi üst düzey olanlar var diye biliyorum. Bi yardım ederseniz sevinirim.

ANTONİO-MY CLOSE FRIEND

Antonio is very sociable. He is so warm, friendly and understanding that he has many friends. However, he can be quite impolite when he is aggressive.

Al in all, I am happy to have Antonio as my friend. It's a great pleasure for me to be with him. I am sure we will always be best friends.

Antonio has been my best friend for five years. I firs met him on a business vacation in Rome, Italy. I bumped into him on my way to the trade centre. I asked him the way and we strarted talking. We have been friends since then.

Antonio is a typical Italian man. He is tall and slim with dark skin and curly hair. He looks as if he is a top model. He has such a great sense of style that he look well-dressed even in casual clothes.

Antonio is fond of motor sports. He is an amateur racer. Whenever he finds time, he goes to the racetrack to practise. Nowadays he is practising a lot because he is going to take part in a big race next week. Cooking is his other hobby. Like his mother, he is good at cooking traditional dishes. Once he invited me to dinner and it was really mouth-watering.

Şimdiden teşekkürler...
Slapnippy(Can) a ozel mesaj atarsan yada chatten ulasirsan sana yardimci olacaktir Onun ingilizcesi gayet iyi
ANTONIO- Yakın Arkadaşım

Antonio çok sosyaldir. Sıcakkanlı, arkadaş canlısı ve bir çok arkadaşının olduğunun farkındadır. Buna rağmen agresif olduğu zamanlarda kabalaşıyor.
Antonio gibi bir arkadaşım olduğu için çok mutluyum, onunla birlikte olmak benim için büyük bir zevk, her zaman arkadaş kalacağımıza eminim.
O benim 5 yıllık arkadaşım, onunla İtalya/Roma'da iş izninde tanıştık, iş merkezi yolunda karşılaştım. Ona yolu sordum ve konuşmaya başladık, o zamandan beri arkadaşız.
Tipik bir İtalyan erkeği, uzun, ince, koyu tenli ve kıvırcık saçlı. Modelmiş gibi davranıyor, günlük kıyafetler içerisinde nasıl güzel duracağını seziyor.
Motor sporlarına bayılıyor, amatör yarışçıdır. Zaman buldukça pratik yapmak için yarış pistine gidiyor. Gelecek hafta büyük bir yarışa katılacağı için bu günlerde çok fazla antrenman yapıyor. Aşçılık onun diğer bir hobisidir, tıpkı annesi gibi geleneksel yemekleri güzel yapıyor. Beni akşam yemeğine davet etmişti ve ağız suyu akıtacak gibiydi
Antonio- Yakın arkadaşım..

Antonio çok sosyaldir. Çok cana yakın, arkadaş canlısı, anlayışlı biridir ve bir çok arkadaşı vardır. Ancak ; agresif olduğunda biraz kaba olabilir. Her şey bir yana, Antonio benim arkadaşım olduğu için mutluyum. Onunla olmak benim için büyük bir zevk.
Onunla daima yakın dost kalacağımıza eminim. Antonio 5 yıldır en yakın arkadaşım. Onunla ilk olarak İtalya- Roma'daki bir iş gezisinde tanıştım.Onunla Alışveriş merkezine giderken çarpıştım. Yolu sordum, ve konuşmaya başladık. O zamandan beri arkadaşız.
Antonio tipik bir İtalyandır. Uzun,ince kıvırcık saçlı ve koyu tenlidir. Aynen bir top model gibi görünür. Çok iyi bir stili vardır, günlük kıyafetleri ile bile çok iyi giyinimli görünür. Antonio motorlu sporlara çok düşkündür. Amatör bir yarışçıdır.
Her ne zaman vakit bulsa , piste gidip alıştırma yapar. Gelecek hafta bir yarışa katılacağı için şu sıralar daha yoğun çalışıyor. Yemek pişirmekte onun bir diğer hobisidir. Annesi gibi , geleneksel yemekleri pişirmede iyidir. Bir keresinde beni yemeğe davet etmişti ve gerçekten lezizdi.

Burak Kandöker

Antonio - Yakın arkadaşım.

Antonio çok sosyal biridir.Sıcakkanlı ,arkadaş canlısı ve anlayışlı bir kişiliğe sahip ayrıca bir çok arkadaşı var.Ancak agresif olduğunda kaba davranışlar sergileyebiliyor.

Herşey bir yana,Antonio gibi bir arkadaşım olduğu için mutluyum.Onunla birlikte olmak benim için büyük bir zevk.Eminim ki biz her zaman iki iyi arkadaş olarak kalacağız.

Antonio 5 yıldan beri benim en iyi arkadaşım.Onunla ilk kez İtalya - Roma'da ki bir iş gezisinde tanıştım.Ticaret merkezine giderken ona rastladım.Gitmek istediğim yere nasıl gidebileceğimi sordum ve konuşmaya başladık.O zamandan beri arkadaşız.

Antonio tipik bir İtalyan erkeğidir.Uzun boylu,ince vücutlu,koyu tenli ve kıvırcık saçlı.Manken gibi bir görünüşü var.Rahat ve güzel kıyafetler giyiniyor ve gayet güzel görünüyor.

Antonio motor sporlarına düşkün biridir.Amatör bir yarışçıdır.Boş zaman bulduğunda pratik yapmak için yarış pistine gider.Bugünlerde pratik yapmayı oldukça sıklaştırdı çünki gelecek hafta önemli bir yarışı var.Yemek yapmak onun diğer bir hobisidir.Annesi gibi oda geleneksel yemekleri pişirmekte gayet iyi.Birkeresinde beni bir akşam yemeğine davet etmişti ve gerçekten ağzımı sulandırdı.
WTR Farkı :=)
Bütün çeviriler için teşekkür ediyorum. Smile
(10-12-2011 06:09 PM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Bütün çeviriler için teşekkür ediyorum. Smile

Şimdi bu 3 çeviriden hangisini yazcaksın,hepsi hemen hemen aynı ama azda olsa hafif farklılıklar var? Big Grin Big Grin
(10-12-2011 06:13 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]
(10-12-2011 06:09 PM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Bütün çeviriler için teşekkür ediyorum. Smile

Şimdi bu 3 çeviriden hangisini yazcaksın,hepsi hemen hemen aynı ama azda olsa hafif farklılıklar var? Big Grin Big Grin

Fark yok sayılır. Farklı olanlar da aşağı yukarı aynı anlama geliyo zaten. Smile
Ricayı kırmayıp tercüme yapan 3 arkadaşımıza teşekkür etmemek ayıp olur ama bir dahaki sefere böyle bir yardımda bulunulmazsa çok daha iyi olur.

İsmail, bu sana verilmiş bir ödevdir. Bunu başkasının yapması senin bir işine yaramaz. Senin ingilizceni geliştirmez. Hocanın sana vereceği ek sözlü notu veya bir artıyı 5 yıl sonra hatırlamazsın ama şurada öğreneceğin 2 kelimeyi 10 yıl unutmazsın. Ne yazıkki buradaki arkadaşlar sana yardımcı olmak isterken çok büyük bir zarar vermişler. Umarım bundan sonra ingilizce ödevlerini kendin yaparsın. İnan çok işine yarayacak ileride.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler