Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rushxqulity Ortaklığım sona ermiştir.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben rushxquality-Eren ile ortaktım ve daha önce hack program kullandığını bilmiyordum.

Oyüzden şimdi öğrendim ve artık ortaklığımı bitiriyorum,ayrıca ortak ararken daha dikkatli olacağım.

Herkesten özür diliyorum eren sayesinde benim adımın kirlenmesini istemiyorum.

Ortaklığımı bitirerek ya aral dilek ile (isterse) yada kendi charım ile devam edeceğim.

İyi forumlar.
Kendi çarını kas ya bütün branşları dizemesende kullandığını dizer takılırsın ya da hiç dizme zaten oyun oynanmaz halde, Can sen en iyisi oyunu bırak Big Grin hehehe
iyi yaptın Smile
Aral Dilekte hacker bilmiyorsun herhalde.
dün eren bana çok ısrar etti ortak ol diye ama ben istemedim kararımda ne kadar haklı olduğum belli oldu
Ortaklık sakat iştir can ciğer dost olsan mutlaka biyerde pruz cıkar hem 2niz oynarsınız daha zevkli olur paranız mı yok ya kendi charını kas hatta char yokken ara ver oyuna derslerine çalış
ortak ısı sakat kendın oyna
Eren hack ama daha ban yemedi forumdan sadece uzaklaştırma almıştır banned yazmıyor
Ortak seçimini tekrar gözden geçir diyorum.
ben aral dilek in hack olduğuna kesinlikle inanmıyorum önceden kullanıyordu bunu biliyorum sonra akıllandı onuda biliyorum.ama aral ile konusacağım eğer ortaklık lazımsa olurum.+Team viever alırım forumda paylaşırım(:
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler