Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rushxqulity Ortaklığım sona ermiştir.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(10-12-2011 06:07 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]ben aral dilek in hack olduğuna kesinlikle inanmıyorum önceden kullanıyordu bunu biliyorum sonra akıllandı onuda biliyorum.ama aral ile konusacağım eğer ortaklık lazımsa olurum.+Team viever alırım forumda paylaşırım(:

Kimseyle ortak olma bence...

Boşver Can.Kendi hesabınla oyna,en iyisi...
(10-12-2011 05:10 PM)soner kavcuk Yazılan: [ -> ]Eren hack ama daha ban yemedi forumdan sadece uzaklaştırma almıştır banned yazmıyor

bende "adam ol lann" yazıyor takma adın altında, orda herhangi bir yazı yazmasa ve hesabı banlansa, banned yazar victory.gif
Git kendin kas gold al alamıyorsan silver al kasıl iyi item istiyorsan g1 de çek.Ortaklık kötü
tek kasmak yavaş ve sıkıcı. ortak ile heyecan ve ortam var. (:
(10-12-2011 06:59 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]tek kasmak yavaş ve sıkıcı. ortak ile heyecan ve ortam var. (:

clanla takılınca hiçte tek başına kasmak sıkıcı olmuyor Tongue
şimdi rushxquality nin opk odasında gördüm ve ss aldım foruma koyuyorum.
(10-12-2011 07:12 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]şimdi rushxquality nin opk odasında gördüm ve ss aldım foruma koyuyorum.

bence dandik bir hesapla girip video al 2,3 oyun daha kanıtlayıcı olur
(10-12-2011 02:12 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Ben rushxquality-Eren ile ortaktım ve daha önce hack program kullandığını bilmiyordum.

Oyüzden şimdi öğrendim ve artık ortaklığımı bitiriyorum,ayrıca ortak ararken daha dikkatli olacağım.

Herkesten özür diliyorum eren sayesinde benim adımın kirlenmesini istemiyorum.

Ortaklığımı bitirerek ya aral dilek ile (isterse) yada kendi charım ile devam edeceğim.

İyi forumlar.

http://forum.warrocktr.com/Konu-Ortak-ar...424?page=2
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler