10-09-2011, 10:33 PM
10-09-2011, 10:33 PM
Ahuahua
Bunu yerinde, mekanında yapabilirsin ancak
Aslında iyi fikir bak
Bu bölümü sen kurabilirsin 
Bunu yerinde, mekanında yapabilirsin ancak
Aslında iyi fikir bak
10-09-2011, 10:36 PM
(10-09-2011 10:33 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]AhuahuaBunu yerinde, mekanında yapabilirsin ancak
Aslında iyi fikir bak
ya röntgen işte

10-09-2011, 10:45 PM
(10-09-2011 05:29 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Sana şöyle diyeyim. Çok bölüm imkanı var. Ama iş yok. Eğer dil'in varsa bence dil de ilerlet kendini.
Katılıyorum.Uluslar arası ilişkileri düşünürsen eğer,ingilizceyi ana dilin gibi bilmen gerekiyor,eğer bilirsen ingilizceyi iş imkanı bulman çok kolaylaşıyor...
10-09-2011, 11:09 PM
Dostum sana şunu diyim kesinlikle hayatını sınava üniversiteye bağlama. Başarı dediğin eğitimle olmaz her alanda olur başarı. Elinden geleni yap. Elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışmak ömürlerinden ömür çalmaktır.
Bak dışarda o kadar çok ortaokul lise mezunu olupta o kadar çok iş bulan varki. Benim uzaktan akrabam ilk okul mezunu 2.200 lira maaş alıyor.
Çoğu sanatçımızda ilk okul ortaokul mezunu bi tek demet akalın lise mezunu. Doğuş kibariye okumayı sonradan öğrenenler peki onlar şimdi parayı nasılda kırıyorlar ?
Sana tek tavsiyem ingilizceni çok iyi geliştir. Zaten kaderinde üniversite varsa vardır yoksa yoktur.
Bak dışarda o kadar çok ortaokul lise mezunu olupta o kadar çok iş bulan varki. Benim uzaktan akrabam ilk okul mezunu 2.200 lira maaş alıyor.
Çoğu sanatçımızda ilk okul ortaokul mezunu bi tek demet akalın lise mezunu. Doğuş kibariye okumayı sonradan öğrenenler peki onlar şimdi parayı nasılda kırıyorlar ?
Sana tek tavsiyem ingilizceni çok iyi geliştir. Zaten kaderinde üniversite varsa vardır yoksa yoktur.
10-09-2011, 11:14 PM
(10-09-2011 11:09 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Dostum sana şunu diyim kesinlikle hayatını sınava üniversiteye bağlama. Başarı dediğin eğitimle olmaz her alanda olur başarı. Elinden geleni yap. Elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışmak ömürlerinden ömür çalmaktır.
Sen böyle cümleler kurarak, birilerini örnek göstererek, o kişiyi sınırlamış ve şartlamış olursun sayın Kandöker.
10-09-2011, 11:24 PM
(10-09-2011 11:14 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ](10-09-2011 11:09 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Dostum sana şunu diyim kesinlikle hayatını sınava üniversiteye bağlama. Başarı dediğin eğitimle olmaz her alanda olur başarı. Elinden geleni yap. Elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışmak ömürlerinden ömür çalmaktır.
Sen böyle cümleler kurarak, birilerini örnek göstererek, o kişiyi sınırlamış ve şartlamış olursun sayın Kandöker.
Türkiyenin gelişmemiş bir ülke olmasından dolayı insanın kendini sınırlamayıp aynştayn zihniyetine varmasını bekleyemeyiz değil mi ?

10-09-2011, 11:27 PM
(10-09-2011 11:24 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ](10-09-2011 11:14 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ](10-09-2011 11:09 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Dostum sana şunu diyim kesinlikle hayatını sınava üniversiteye bağlama. Başarı dediğin eğitimle olmaz her alanda olur başarı. Elinden geleni yap. Elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışmak ömürlerinden ömür çalmaktır.
Türkiyenin gelişmemiş bir ülke olmasından dolayı insanın kendini sınırlamayıp aynştayn zihniyetine varmasını bekleyemeyiz değil mi ?
Bekleriz, hayal kurmak bedava. Kendini hayatının en ufak bölümünde dahi sınırlamaya kalkan insan, rutin hayat ekseninde dönecek olan ve hayatında başarısız olacak olan insandır.
10-09-2011, 11:37 PM
(10-09-2011 11:14 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]sayın Kandöker.
Yanlış anlaşılma olmaması adına şunu düzelteyim " Cannibal Corpse ", " Burak Kandöker " değil " metalboy95 " tir
10-09-2011, 11:39 PM
Haa, metalboy95 ise bayağı muhabbetimiz vardı bi ara.