Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Üniversite ve Bölümler ile İlgili Soru!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Tıp oku desek gidip tıpmı kazanıcaksın Big Grin Puanın neye tutarsa seversen gider okursun. Önünde belli bir hedef olmadığıda açık zaten.
(10-09-2011 05:41 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Ben Elektronik Haberleşme Teknolojisi okuyorum. Mezun olduğumda iş imkanım bana göre gayet yeterli (tabii yabancı dilinle doğru orantılı olarak).
  • Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği
  • Elektrik Mühendisliği
  • Elektrik Öğretmenliği
  • Elektrik-Elektronik Mühendisliği
  • Elektronik Mühendisliği
  • Elektronik Öğretmenliği
  • Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği
  • Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
  • Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği
  • Endüstriyel Teknoloji Öğretmenliği
  • Enerji Öğretmenliği
  • Fizik
  • Havacılık Elektrik ve Elektroniği
  • Kontrol Öğretmenliği
  • Meteoroloji Mühendisliği
  • Telekomünikasyon Mühendisliği
  • Telekomünikasyon Öğretmenliği
  • Uzay Mühendisliği

Uzay mühendisliği ?

Bu tip bi bölüm okuyan insanla görüşmek istemem Big Grin
(10-09-2011 06:35 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bir laf vardır "el y*** ile gerdeğe girilmez". Bana bölüm önerin dediğinde bu aklıma geldi. Kendi yeteneklerin vede ilgi alanların doğrultusunda istediğin bölümü kendin seçmelisin. Başkasının seni yönlendirmesine izin verme.

Atelye hocamız sürekli bize bunu söylerdi hocamı hatırlattın valla Big Grin
Okuyacağın üniversitede önemli bir faktör. Bilgisayar mühendisliği güzel bir bölümdür ama girmek kolay değil o kadar.
Bilgisayar mühendisliği MF-4 diye biliyorum zor bir bölüm.
Uzay mühendisliği sakın okuma. Arkadaş 3. senede bıraktı artık sayı görmek istemiyorum diye
Amerikan Kültürü ve Edebiyatı için saldırmaktayım. Güzel bölüm.
Amerika'nın ne kültürü var Uğur allah aşkına abuk sabuk bi bölüm. İngiliz dili de canımı al da yani amerikan kültür işsizlerin gittiği bölümdür
(10-09-2011 10:27 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Amerika'nın ne kültürü var Uğur allah aşkına abuk sabuk bi bölüm. İngiliz dili de canımı al da yani amerikan kültür işsizlerin gittiği bölümdür

İngiliz yapalım şunu, ne fark eder bebeğim?
Puan fark eder Wink İngiliz Dil Edb. ' yı prestijdir. her ne kadar ayrılmış olsamda Big Grin
(10-09-2011 10:29 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Puan fark eder Wink İngiliz Dil Edb. ' yı prestijdir. her ne kadar ayrılmış olsamda Big Grin

İrlanda Kültürü ve Edebiyatı okuyalım abi, adamlar Pub kültürünü dünyaya aşıladı sonuçta. sdhfdjsgjsd.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler