Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Staja Shortland'la gitmekte nasip oldu :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Sabah staja gitmek için evden çıktım ama bizim polis servisi arıza yapmış ben ve 2 arkadaşım okula shordlandla gittik bi kaçta foto çektim sizlerle paylaşmak istedim Smile

Shordland'ın dıştan görünümü

[Resim: zpt_02.jpg]

Ordaki bacak farklı anlaşılmasın üstten gözetleme yerini kontrol ediyo abi Smile

[Resim: fotoraf0202t.jpg]

Mermi bile vardı oturduğum yerin hemen yanında ,fark ettiyseniz kırmızı bazı mermilerin ucu onlar ateş edince havada iz çıkarıyomuş abi söyledi .Mermiler Özel Harekatçıların EFE adını verdiği silahın mermileri.m60'a benziyo yakından bakınca ama silahı çekemedim.

[Resim: fotoraf0204g.jpg]

[Resim: fotoraf0205d.jpg]

Stajdan eve dönerken çektim bunuda Smile 2 kobra yan yana biraz zor bulunur.
Bu kobranın içinde joyistikli kamera falan var ve tanesi 1 trilyonmuş ,suda da gidebiliyomuş ve mayın patladğında bile devrilmiyomuş,tekerleri asla patlamıyo patladğında otomatikmen geri şişiyormuş.Babam söyledi Smile Son olarakta fark ettiyseniz yanları kesik bi şekilde üstüne rpg-7 atılsa bile çarpınca rpg'yı yukarı fırlatıyomuş Smile

[Resim: fotoraf0214.jpg]
Senin okulun nerede dağ başında filan mı ?
Tunceli'de Big Grin
Tunceli'de dağlık bi yer zaten Smile
Vay be bunla okula gitmek var.
aman tanrım. Big Grin

okula gitsem korkarlar ulan Big Grin
(10-05-2011 08:10 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]aman tanrım. Big Grin

okula gitsem korkarlar ulan Big Grin

Öylede oldu zaten hastanenin önünde arkadaşlar falan gördü, noluyo faln dediler Smile

ama güzeldi
güzel bir his olması çok acayip Big Grin
Allah kolaylık versin kardeşim
(10-05-2011 08:13 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Allah kolaylık versin kardeşim

Eyvallah saol Wink
lyiymis Smile Cool =D^^
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler