Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Staja Shortland'la gitmekte nasip oldu :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
abiye sordunmu m60 mermisi diye Big Grin
(10-05-2011 08:21 PM)Eren Can Yazılan: [ -> ]abiye sordunmu m60 mermisi diye Big Grin

Yok sormadım silahın ismi ne dedim efe dediler
Mesala m4a1'e karakuş diyolar Big Grin
allah yardımcın olsun kardeşim sıcak bölge oralar
(10-05-2011 08:27 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]allah yardımcın olsun kardeşim sıcak bölge oralar

Allah Razı Olsun.
Vay vay vay Smile

Allah yardımcınız olsun orda şartlar çetin
(10-05-2011 08:31 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Vay vay vay Smile Allah yardımcınız olsun orda şartlar çetin

Eyvallah saolasın Smile
İdare etmeye çalışıyoruz işte.Bidakine helikopterle gideriz heralde Big Grin
güzelmiş bizim köyde evin yanında kobralar iniyor tankları doldurup havalanıyorlar yanına bile yaklastırmadılarBig Grin sankı kacıracaz yaBig Grin
(10-05-2011 08:37 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]güzelmiş bizim köyde evin yanında kobralar iniyor tankları doldurup havalanıyorlar yanına bile yaklastırmadılarBig Grin sankı kacıracaz yaBig Grin

Big Grin aynısını bizede yapıyolar
Ben futbol hakemiyim bir gün gazimahallesi sahasında maç vardı olaylı bitti hatta yarıda kaldı maçtan çıkarken eve bizi shortland yani akreplerle bırakmışlardı güzel dakikalardı...Smile
(10-05-2011 08:40 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]
(10-05-2011 08:37 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]güzelmiş bizim köyde evin yanında kobralar iniyor tankları doldurup havalanıyorlar yanına bile yaklastırmadılarBig Grin sankı kacıracaz yaBig Grin

Big Grin aynısını bizede yapıyolar
yakından görmek ile uzaktan görmek arasında daglar kadar fark var degılmıSmile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler