Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G1-Admin-Hızır'dan Warrock Oyuncularına Veda Mesajı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
HIZIR bu mesajı demin bana verdi vede konuyu açmamı istedi. Tamamen HIZIR'ın yazdığı mesajdır.

G1-Admin-HIZIR Yazılan:Herkese Merhaba,

Bugün itibariyle yaklaşık bir senedir War Rock Admini olarak hizmet verdiğim Gamersfirst'ten ayrılmış
bulunmaktayım. Bu kararı 2 ay öncesinde aldım ve ayrılmak için doğru zamanın gelmesini bekledim.

Bu zamana kadar kiminizin hayır duasını aldım,kiminizin küfürlerini işittim ve hatta bazen iftiralara maruz
kaldım:)Elimden geldiğince herkese yetkilerim dahilinde yardımcı olmaya çalıştım.Fakat herkese yetişmek
mümkün olmadığından yardım edemediğim de bir çok oyuncu arkadaşımız oldu.Herkesin bilmesini istediğim
şu ki; herkese karşı adil olmaya çalıştım, kişisel çıkarlara göre asla hareket etmedim.

Bırakma nedenime gelirsek bunun eğitimsel olduğunu söyleyebilirim.Yoğun çalışma saatleri ve eğitim programım
uyuşmadığından bu kararı aldım.Burada söyleyemeyeceğim bazı özel nedenler de var tabiSmile Fakat özet olarak
kendi hür iradem ile almış olduğum bir karardır.

İyisiyle,kötüsüyle sizlere admin olarak hizmet etmek büyük zevkti.

Hepinize İyi Oyunlar!

G1-Admin-Hızır

Burak Kandöker

Gelmiş geçmiş oyunculara karşı gördüğüm en samimi (en harbi) admin Hızır olduğunu yürekten söyleyebilirim.
Adam King dağılın Tongue
Evet hızırın kendi açıklaması bu yani gorevi bıraktı yetkisi alınmadı Hayırlı olsun diyelim
(09-28-2011 10:55 PM)M.Kara Yazılan: [ -> ]Adam King dağılın Tongue

Murat abi yaşına başına yakışıyor mu hiç bu tarz konuşmalar şurda ciddi bi konu açılmış ...
Yolu acik olsun ne diyebiliriz ki baska.
Abi çok iyide oyunmu kaldı.
Kendi hür iradesiyle bırakması en iyisi olmuş kovulsa Türkiye kaybederdi.

Rahmetle Anıyoruz! Smile
Seni unutmayacağız HIZIR Smile yolun açık olsun yaptığın iyiliği unutmam Smile
çok açık sözlü, iyi bir admindi. eğitimi adına bıraktıysa doğru bir karar vermiş Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler