09-28-2011, 11:14 PM
09-28-2011, 11:19 PM
Kötü olmuş ya en azından ilgilenen bir admin vardı sorunlarımızı iletiyorduk şimdi kimse ilgilenmez biz Türk oyuncularıyla.Hayırlısı olsun 

09-28-2011, 11:23 PM
Ne diyelim hayırlısı olsun, napalım wr bırakalımmı o zaman zaten hack dolu battlefield 3 de çıktı.
09-28-2011, 11:52 PM
Asil ve Yüce Türk Gençleri, eğitim ve öğretim hayatlarını layıkıyla yerine getirmek için üstün çaba göstermelidirler.İlk ve öncelikli hedefinizi başarıyla yerine getirmekten duyacağınız mutluluk, Yüce Türk Devleti'nin sonsuz gururu olacaktır.
Her zaman var ol Hızır.
YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
Her zaman var ol Hızır.
YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
Sherlock
09-29-2011, 12:12 AM
Şunu diyebilirim ki Hızır benim için oyun admininden öteydi, tam benim frekansımda bir insandı ve hiç bi' şekilde aramızdaki yaş farkına bakmadan her türlü muhabbetimi kurduğum biriydi.Aslında - di ' li geçmiş zaman kullanmak yanlış olur burada çünkü onunla daha kontağımız devam edecek.Yaptığı işleri ben biliyorum nelere uğraştığını, neler yapmaya çalıştığını Türk oyuncular için ama bazı şeyler başta tek kişide bitiyor, detaya girmeyim neyse.Hızır buradaki mesajları da eminim hesabımdan okuyacaktır, o zaman sıradaki parça Hızır için gelsin ; "Bu Gece Son" :/
09-29-2011, 12:17 AM
Hayırlısı..
Ama haftasonları bize etkinlik yapamıcak
Ama haftasonları bize etkinlik yapamıcak

09-29-2011, 01:02 AM
09-29-2011, 01:08 AM
kimileri sevinir kimileri üzülür. bana ne iyiliği ne de kötülüğü dokundu. umarım hayatında başarılı olur 

09-29-2011, 01:12 AM
Hah.. peygamberiniz gitti.Kaldınız Amerikan peygamberlerine.Şu oyuna para veriyorsunuz ya hepiniz vatan hainisiniz aslında.Birbirinizin yalamasısınız hepiniz.Hep sizin hakkınızda ve oyun hakkında iyi şeyler yazılacak ve söylenecek değil mi? Kimleri zengin ettiniz haberiniz yok.Ama milliyetçilik söz konusu olounca mangalda kül bırakmıyorsunuz.Amerikan malı resmen bozuk bir mala para veriyorsunuz ve sonra yok hack çok yok lag var diye şikayet ediyorsunuz.Bozuk mala para veren"salaktır".Buradan İsraile Amerikaya sallayıp duruyorsunuz.K2Network İsrail kökenli bir Amerikan firmasıdır.Bunu hepiniz biliyorsunuz ama plastik milliyetçlil yapıyorsunzu.Sizi gördükçe midem bulanıyor.Hayatınızda bir kere doğru olun be..
09-29-2011, 02:49 AM
(09-29-2011 01:12 AM)wakeful Yazılan: [ -> ]Hah.. peygamberiniz gitti.Kaldınız Amerikan peygamberlerine.Şu oyuna para veriyorsunuz ya hepiniz vatan hainisiniz aslında.Birbirinizin yalamasısınız hepiniz.Hep sizin hakkınızda ve oyun hakkında iyi şeyler yazılacak ve söylenecek değil mi? Kimleri zengin ettiniz haberiniz yok.Ama milliyetçilik söz konusu olounca mangalda kül bırakmıyorsunuz.Amerikan malı resmen bozuk bir mala para veriyorsunuz ve sonra yok hack çok yok lag var diye şikayet ediyorsunuz.Bozuk mala para veren"salaktır".Buradan İsraile Amerikaya sallayıp duruyorsunuz.K2Network İsrail kökenli bir Amerikan firmasıdır.Bunu hepiniz biliyorsunuz ama plastik milliyetçlil yapıyorsunzu.Sizi gördükçe midem bulanıyor.Hayatınızda bir kere doğru olun be..
Aslında sizin bu hal ve hareketleriniz İsrail'in görmek istediği durum. Yazık, nasıl oluyorda böyle bir konu da bile bu denli insanlar saçmalayabiliyor: anlayamıyorum. Sadece sizin düşündüklerinizin doğru olduğundan, herşeyi bilenin siz; diğerlerinin akılsız olduğu yanılgısından ne zaman vazgeçerseniz, o zaman bazı şeyleri olduğu gibi algılamanız ve daha sağlıklı düşünüp, yorumlar yapmak eminim daha kolay olacaktır.