Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: F.dana nasıl biridir?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bu üye hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim?
Sebep ? İyi cocuk diyelim ne diyek
(09-27-2011 07:31 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]Bu üye hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim?

Neden böyle bir konu açma isteği duydun ?
(09-27-2011 07:35 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Sebep ? İyi cocuk diyelim ne diyek

Ne diyen ben ne bilem ARTİST Ya MK olum iyimisin ? yazsana iyi diyelim iyi olsun gibi olmuş
(09-27-2011 07:35 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(09-27-2011 07:31 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]Bu üye hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim?

Neden böyle bir konu açma isteği duydun ?

Sanane?
Sen böyle bir konun ilkini yaparsın sonra başkası açar bu nasıl biri diye sonra uzarda gider... Smile Bunun için yeni bir bölüm bile açmak zorunda kalırız mazallah...
Beygir gibi cocuk dana gibi Şaka la iyidir Furkan ♥
Furkan böyle tersinden kalkmaya devam edersen(her gün) bi iki haftalık daha kazanırsın tatil :=)
F.Dana iyi biridir Tongue
Çok Saçma Bir Konu. Ya Konuyu Açan F.Dana Ya da Arkadaşı. İyi Bişeyler Duymak İçinmi Açtırmış ve ya Açmış. Eğer Öyleyse Konuya Gerek Yok Bana Söylesin Ben Söylerim İyi Şeyler. Kendisini Tanımıyorum Ama Olsun Big Grin
(09-27-2011 07:48 PM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ]Çok Saçma Bir Konu. Ya Konuyu Açan F.Dana Ya da Arkadaşı. İyi Bişeyler Duymak İçinmi Açtırmış ve ya Açmış. Eğer Öyleyse Konuya Gerek Yok Bana Söylesin Ben Söylerim İyi Şeyler. Kendisini Tanımıyorum Ama Olsun Big Grin

Yirmilik... ben senmiyimde öyle dedigin gibi konu açıcam furkan arkadaşımda nası biri olarak bildiniz onu ögrenmek istedim,merak etme birgün sanada açarlar Sad
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler